Erdal Akçay
Erdal Akçay

Hiç şaşırmadık!

Hafta içerisinde Kiev’de İskoç hakemin kararlarıyla darma duman olan ve Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Beşiktaş’a dün akşam Vodafone Arena’da Bülent Yıldırım adeta cansuyu verdi.

Bursaspor kısıtlı kadrosuyla Süper Lig’de mücadele ediyor. Bu yetmezmiş gibi sakatlıklarla boğuşuyor.

Bu takımın aldığı her puanda alın teri var.

Ligin lehine penaltı verilmeyen tek takımına karşı maşallah hakemler de birer yetmiyor ikişer penaltı çalmaya başladı.

Harun Tekin ne yapsın daha kaç tane kurtarabilir ki?

6 yıl sonra 1900 taraftarıyla Vodafone Arena’ya çıkarma yapan yeşil beyazlı takım arzulu başladığı maçta 23’te Batalla’nın alda at dediği pozisyonda Deniz Yılmaz topu ağlara gönderemeyip kader adamı oldu.

Timsah adına işler iyi gidiyor derken, 45+1’de Marcelo’nun Harun’un ayağın ezmesini sarı kartla geçiştirmek art niyetten başka bir şey değildir.

Yıldırım’ın Kartal’ı eksik bırakmama adına yaptığı bu hamle bikinci devrede Bursaspor’u bekleyen felaketin habercisi gibiydi.

Şenol Güneş, ikinci devrede Olcay-Tolgay değişikliğiyle oyuna müdahale ederken, 52’de John’un Gökhan Gönül’e elle temasına  çok kolay bir penaltı kararı verdi Bülent Yıldırım.

Golün ardından Hamza Hoca 56’da John-Emre ve Del Valle-Necid hamlesiyle skor üretmek istese de 64’te gelen ikinci penaltı kararı tuz biber oldu.

Bülent Yıldırım’ı eleştirirken, John ve penaltıya kadar takımın en iyilerinden biri olan Merter‘i de ayrı tutamayız. Camia için bu kadar önemli olan bir maçta rakibin ve hakemin ekmeğine yağ sürmenin ne anlamı vardı?

Son 10 dakika hariç Beşiktaş’a net pozisyon vermeyen Bursaspor bu yenilgiyi kesinlikle hak etmedi.

Emre’nin golü daha önce gelseydi, neler olurdu bilinmez.

Devre arasına 20 gün kaldı. Bu takımın acilen iyi bir golcüye ve iyi kanatlara ihtiyacı var. Eldekilerle olmuyor.

Dün akşam Bursaspor formasıyla 200. maçına çıkmanın onurunu yaşayan Pablo Martin Batalla’yı daha fazla üzmeyin. Avrupa hedefinden sapmamak için gelsin transferler…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X