Erdal Akçay
Erdal Akçay

Hoşgeldin hediyesi verin!

Sezona, ligde ilk üç ve Avrupa kupaları hedefiyle başlayan ancak beklentilerin çok uzağında kalan Bursaspor, bugün yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu yönetiminde T.Konyaspor deplasmanında önemli bir sınavdan geçecek.

Yeşil beyazlı camiaya tarihinin en büyük başarısını yaşatan Ertuğrul Sağlam ile ikinci buluşmada başarıyı yakalayamayan, Ersel Uzgur’dan da gelecek adına beklenen güçlü sinyali alamayan Bursaspor’un umut ışığı Galatasaray ile 3 kupa kaldırıp Türk futbol tarihine geçen Hamza Hamzaoğlu olacak.

Perşembe günü Bursa’ya gelip ayağının tozuyla takımla antrenmana çıkan, ardından akşam Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin verdiği moral yemeğine katılıp bir de Timsah Arena’yı gezen Hamza Hoca’ya her Bursasporlu’nun koşulsuz destek vermesi gerekiyor.

Hani hep diyoruz ya başka Bursaspor yok diye…

İnsan renklerine gönül verdiği, aşık olduğu takımına küser, sırt çevirir mi?

Kişilerin geçici, Bursaspor’un kalıcı olduğunu unutmayalım.

Tribünlerde dillendirilen “Sizlere değil, yeşil beyaz renklerine aşığız” tezahüratı boşunamıydı…

Çıkılan yeni yolculukta, açılan beyaz sayfaya, yeşil beyazlı kramponların yeni başarılar yazması için bugünkü maç güzel bir fırsat olacak.

Hamza Hoca’dan iki günde büyük değişim beklemek elbette hayalcilik olur, ancak ligin en iyi kadrolarından birine sahip Bursaspor’u içinde bulunduğu bu durumdan çıkaracak olan futbolculara büyük görev düşüyor.

Gün sorumluluk alma ve yeni teknik patrona elde edilecek galibiyetle “hoşgeldin” hediyesi verme günü…

 

Timsah Arena heyecanı sardı

 

1 Haziran 2011’de temel atma törenine tanıklık ettiğimiz ve ilk günden bu yana inşaat aşamasını neredeyse her gün takip ettiğimiz Bursaspor’un yeni mabedi için artık geri sayım başladı.

Pazartesi akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın açılışını gerçekleştireceği Timsah Arena’da Bursaspor ilk resmi maçını da büyük ihtimalle 16 Ocak’ta Trabzonspor ile oynayacak.

Böylesine muhteşem bir eseri Bursaspor’a, Bursa kentine ve ülkemize kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe‘ye ne kadar teşekkür etsek azdır.

Hele bir maçlar oynanmaya başlansın, Timsah Arena’nın ne kadar müthiş bir stat olduğu daha çok anlaşılacaktır.

Belki stadyum şuan her şeyiyle dört dörtlük açılışa hazır değil ancak, önümüzdeki yaza kadar eksikleri tamamlandığında Bursaspor, yeni sezon öncesi bir dünya devi ile muhteşem bir açılış gerçekleştirecektir.

Bir de, Timsah Arena’nın eksikleri er yada geç tamamlanır ama önemli olan 44 bin kişilik tribünleri dolduracak cefakar taraftarı geri getirmenin yolları aranmalı.

Güzel günler görmek dileğiyle…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X