Erdal Akçay
Erdal Akçay

İlaç niyetine…

Bursaspor’un Çaykur Rizespor deplasmanında elde ettiği 3-2’lik galibiyet camiadaki krizin aşılmasında önemli rol oynayacaktır.

Eskişehirspor maçındaki tepki ve sonrasındaki açıklamalarla yaşanan tatsızlıkları geride bırakmak en doğru olanı…

Her geçen hafta ritmini bulan takımın zirve yarışına ortak olmasına katkıda bulunmak her Bursasporlunun görevidir diye düşünüyorum.

Geçmişe takılı kalmanın kime ne faydası olabilir ki? Önemli olan gerekli dersleri çıkarıp geleceğe daha güvenli bakmak değil mi?

Bu takımın galibiyet serisine yeni halkalar ilave edip bir kaç hafta içerisinde ilk 5’i zorlayacağına inanıyorum.

Ç.Rizespor galibiyeti adeta sıfırdan kurulan bu takımın özgüven kazanması açısından büyük önem taşıyor.

Milli maç arasına moralli girmek adına bu galibiyet takıma da ilaç gibi gelecektir.

Sergilenen futbolu hala beğenmeyenlerin olduğunu bilmek için kahin olmaya gerek yok da adı Süper olan ligimizde kaç takımı izlerken keyif alıyorsunuz acaba?

Ülkemizde ne yazık ki skora dayalı bir düzen işliyor.

Ç.Rizespor dün Bursaspor’a karşı ne yaptı? Yeşil beyazlı ekibi orta alanda karşılayıp, Bursaspor’un yaptığı top kayıplarıyla kontratağa kalkarak skor üretmeye çalıştı.

Çek santrfor Tomas Necid’in Rize’de skor yükünü hat-trick yaparak çekmesi, oynadığı maçlarda kaleye çektiği 7 isabetli şutundan 6’sının golle sonuçlanması güzeldi. Uzatma saniyelerinde Kweuke’nin penaltı golü olmasa Necid şuan tek başına gol krallığında zirvede olacaktı.

Biri penaltıdan olmak üzere Mert iki gol yese de takıma güven veriyor. Dany ve Serdar’a maşallah diyelim, kusursuza yakın oynuyorlar. Bekler Advincula ile Aziz maça tutuk başlasalar da son bölümde açıldılar. Stoch ile birlikte bu kez kanatları değişerek oynayan Dzsudzsak ne yazık ki takımın en silik ismi oldu. Faty, Jorquera ve Josue‘yi de değişken oynatan Sağlam galibiyet için tüm hamleleri yaparak, kritik virajın 3 puanla dönülmesini sağladı.

Milli aradan sonra bambaşka bir Bursaspor izlemek dileğiyle…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X