Erdal Akçay
Erdal Akçay

Israr et pes etme!

Süper Lig’e verilen 12 günlük milli maç arası bugün itibariyle sona erdi ve Bursaspor, sezonun ilk galibiyetini almak için Atatürk Stadı’nda Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

Haziran, temmuz ve ağustos aylarını kapsayan 3 aylık başdöndürücü trafiğin ardından yeşil beyazlı takımda kimsenin tahmin edemeyeceği büyüklükte bir değişim yaşandı.

As kadrodan 8 oyuncunun gitmesi takımdaki taşları yerinden oynattığı gibi parça parça yapılan 17 transfer nedeniyle de Bursaspor ne yazık ki hiçbir maçına aynı 11’le çıkamadı.

Süper Kupa’yı da işin içine kattığımızda bu takım 4 maçta sadece 1 gol atmış olabilir ama sahip olduğu potansiyelin bugünkü Gençlerbirliği maçıyla birlikte ortaya çıkmaya başlayacağını, arzulanan ve beklenen sonucun da alınacağına inanıyorum.

Bursaspor için lig bugün resme başlıyor…

Önceki akşam Özlüce Tesisleri’ne giden Papazçeşme Mahallesi taraftarları takıma müthiş moral vermiş, Başkan Recep Bölükbaşı için de “Israr Et İstifa Etme” pankartı açıp tam destek vermişti.

Sancılı bir dönemden geçen Bursaspor’un yönetiminden, futbolcusundan, teknik adamına kadar her kademesinin desteğe ihtiyacı var.

Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmak için gün omuz omuza verme günü…

Hep diyoruz ya “1 tane Bursaspor var” diye…

En çok desteğe ve morale ihtiyaç duyan ismin de Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam olduğunu düşünüyorum.

15 Haziran’da 3 yıllık sözleşme imzalamak için helikopterle geldiği Özlüce Tesisleri’nde karşıladığımız Ertuğrul Hoca’nın kafasındaki kadro ile bugünkü kadro arasında bırakın yanı başımızdaki Uludağ’ı dünyanın çatısı olarak kabul edilen Everest kadar fark var.

Bursaspor camiasına Süper Lig şampiyonluğuyla birlikte unutulmaz bir 4,5 sezon yaşatan Sağlam imza töreninde, “Biz yeniden bir tarih yazacağız inşallah. Bu tarihin bir parçası olmak isteyen herkesi de yanımızda görmek istiyoruz” demiş ayrıca öncekinden daha heyecanlı olduğunu da ifade etmişti.

Bugünlerde gerek yönetimin istifasını, gerekse 1-2 mağlubiyet daha gelsinde teknik adam değişimi yaşansın beklentisi içinde olanları duyuyor ve görüyoruz.

Sanırım bu söylemler şampiyon apoletli teknik direktörümüzün kulağına kadar gidiyordur.

İşte bu yüzden “Israr et pes etme!” demenin tam zamanı diye düşünüyorum.

Bu takım bu sezon Avrupa vizesi alıp, önümüzdeki yıl yine şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olacak.

Ertuğrul Hoca ve ekibiyle daha nice büyük zaferler yaşamaya…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X