Erdal Akçay
Erdal Akçay

İşte size fırsat!

Bursaspor‘un bu yılki en büyük hedefi olan kupaya erkenden veda etmesi can sıksa da artık camia olarak tamamen ligde oynanacak 15 maça konsantre olmakta fayda var…

Başkan Ali Ay ve yönetiminin şehirde yarattığı sinerji yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı.

Geçmiş yönetim tarafından borç batağına sürüklenen yeşil beyazlı kulübün düzlüğe çıkarılması için çalışmalar yürütülürken, camiadan da beklenen destek yavaş yavaş geliyor.

Yönetim kanadı üzerine düşeni yaparken, kent dinamikleri de duyarsız kalmayıp çıkış yolları açma konusunda çaba sarf ediyor.

Taraftar zaten gerek kombine bilet, gerek maç bileti, gerekse Bursastorelardan alışveriş yaparak kulübüne katkı veriyor.

Burada artık iş Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile futbolculara düşüyor.

Kalan 15 maç ve ortada 45 puan var. TFF alınacak her galibiyete 1 milyon 300 bin, beraberlikte de 650 bin lira performans primi ödüyor. Ayrıca ligde ilk 6’ya giren takımlara da belli para ödülü veriliyor.

Hamzaoğlu ve talebeleri bugünkü Başakşehir maçından başlayarak başlatacakları galibiyet serileriyle kulübe maddi anlamla önemli girdi sağlayabilir.

UEFA’nın kıskacında olan Bursaspor, sportif başarıyla birlikte elde edeceği gelir sayesinde kendisi için yanan kırmızı ışığı, yeşile çevirelir.

Yeri gelmişken yeşil beyazlı futbolculara da bir çağrıda bulunalım…

50 bin 100 bin Euro belki büyük para ama bu kulüp size daha fazlasını veriyor zaten. Bursaspor’u yaşatın ki siz de daha çok kazanabilesiniz.

Kaptanlar; en büyük sorumluluk sizlere düşüyor. Yöneticiler kulübü mali açıdan düzlüğe çıkarmak için taşın altına gövdelerini koydu. Toplayın takımı, anlatın durumu, çorbada sizinde tuzunuz olsun. Başkan Ali Ay, UEFA’dan her hangi bir ceza gelmemesi için mart ayına kadar 14 milyon Euro’luk açığı kapatmaları gerektiğini açıklamıştı. Hiç olmazsa alacaklarınızdan 3 milyon lira silin de bu kent sizi ayakta alkışlasın. Ligde alınan 11 yenilgi de, kupadan pisi pisine elenmede katkınız büyük değil mi? İşte size kendinizi affettirme fırsatı.

Trabzonsporlu futbolcular yeni yönetimin çağrısına kayıtsız kalmalıp büyük fedakarlık yaptılar ve garanti ile maç başı ücretlerinde yüzde 30’u aşan indirime gittiler. Onlar da İsteselerdi sözleşmelerindeki rakamları alamazlarmıydı? Adına ne derseniz deyin ama bu kentin sizden beklediğini yapın…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X