Erdal Akçay
Erdal Akçay

İstersen yaparsın!

Avrupa Fair Play Birliği 2. Başkanı Erdoğan Arıpınar dün akşam saatlerinde, EFPM’nin en büyük 3 ödülünden biri olan “Fair Play Meşalesi” ödülüne İzmir’deki Balkan kupasındaki centilmenliği nedeniyle Bursaspor U11 takımının layık görüldüğünü açıkladı.

Türkiye’nin gıptayla izlediği Bursaspor altyapısının böylesine değerli bir ödül alacak olması göğsümüzü kabarttı. Minik kramponlarımızı ve hocalarını tebrik ediyorum.

Kupalardan ve şampiyonluktan daha önemli şeylerin olduğunu gösterdiğiniz için sizinle gurur duyuyoruz.

***

Ligde bir türlü istikrarı yakalayamayan Bursaspor bugün İstanbul’da Kasımpaşa karşısında bir kez daha sırat köprüsünden geçecek.

Son Antalya yenilgisinin moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve talebelerinden camia artık göze hoş gelen futbol ve galibiyet bekliyor.

Sağlam, rotasyona gidip ilk 8 haftada şans bulmasına rağmen bir türlü performanslarını yükseltemeyen oyuncuları kenara çekip yeni isimlere görev verecek. 8 maçta 4 golle ligin en az gol yiyen takımı olan Kasımpaşa iyi bir ivme kazanmış olsa da yenilmeyecek takım değil.

Yeter ki yeşil beyazlı kramponlar Anadolu’dan çıkan son şampiyon büyük Bursaspor’da oynadıklarını unutmasın. İstanbul’da alınacak 3 puan, ardından çarşamba günü Bursa’da oynanacak Sivasspor maçının kazanılması camianın geleceğe daha umutlu bakmasına zemin hazırlayacaktır.

Bursa kenti bugün sizden galibiyet bekliyor. İsterseniz yaparsınız.

Gün gerçek gücünüzü sahaya yansıtma günü…

 

 

Bursa’ya reva mı?

 

 

Temeli 1 Haziran 2011’de atılan ve daha bitmeden dünyanın heyecan verici 10 stadı arasında gösterilen Timsah Arena‘da artık çalışmalar tamamlanmak üzere. Ancak bu günlerde kale arkası tribünlerine tel örgülerin monte edilmesi özellikle taraftarlardan büyük tepki alıyor. İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla böyle bir uygulamaya gidildiği belirtilse de orta çıkan görüntü kimseyi memnun etmedi. Taraftar soruyor, “Futbol Federasyonu’nun denetiminden geçip onaylanan ve pazartesi akşamı Antalyaspor-Beşiktaş maçıyla kapılarına açacak 33 bin kişilik yeni Antalya Stadı’nda niye tel örgü yok? Bizim suçumuz Bursaspor taraftarı mı olmak? Tel örgüden başka yöntemler de var. İllede yapılması gerekiyorsa kalın cam yada pleksiglas türü şeffaf malzeme kullanılabilirdi.”

Doğru söze ne denir… Timsah Arena’ya bu tel örgüler gerçekten yakışmıyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X