Erdal Akçay
Erdal Akçay

Kaçan gollere yazık

Önce Menemen’e dün akşam da Akhisar’a pisi pisine yenilen Bursaspor, Ege seferini sıfır çekerek tamamladı…

İzmir’deki maçta bireysel hatalarla rakibine 3 puan ikram eden yeşil beyazlı takım, Akhisar karşısında son saniyede penaltıdan skoru eşitleme fırsatı ayağına kadar gelse de Burak Altıparmak topu kaleci Lukac’a nişanlayınca teselli ikramiyesinden de oldu.

Teknik Direktör Mustafa Er, Menemen maçının kaybedilmesinde başrol oynayan Cüneyt ve Onur ile birlikte Recep’i kulübeye çekerek stoperde ilk kez Furkan Emre’ye görev verip, Emirhan’ı solbeke çekti, Batuhan Kör’ü de sağ kanatta görevlendirdi. Kaptan Özer yeniden 11’e dönerken, yeşil beyazlı takım Akhisar karşısında oyuna tutuk başladı.

Hasan Ali Adıgüzel’i durdurmakta zorlanan Bursaspor, 20 yaşındaki oyuncunun 7. dakikadaki golüyle bu sezon ilk kez bir maçta yenik duruma düştü.

Burak Altıparmak ve Ramazan’ın rakip karşılama konusundaki etkisiz oluşları Akhisar’ın rahat bir şekilde gol bulup pozisyon üretmesinde önemli rol oynadı.

Buna rağmen 22. dakikada Özer’in pasında İsmail’in sağdan yaptığı ortada Ali Akman’ın şık bir golle skora eşitlik getirmesi Bursaspor’u oyuna ortak etti.

26’da Ali Akman ve 31’de Furkan Emre’nin kafa vuruşunda öne geçme fırsatlarını değerlendiremeyen yeşil beyazlı takımın Hasan Ali ve Hadzic’e 3 pozisyon vermesi tehlike çanlarının Timsah için çalmaya devam ettiğini gösterdi.

İkinci yarıya Batuhan-Recep değimiyle başlayan Bursaspor oyuna hareketlilik getirirken, Özer’in topu dışarı göndermesi, Burak Kapacak’ın şutunu da Lukac’ın kornere çelmesiyle öne geçme fırsatını kullanamadı.

79’da yine oyuncu karşılamada yapılan hata sonucu Ali Kaan, Bjarnason paslaşmasında Çekdar Orhan sol ayağıyla düzeltip kaleci Deniz Aydın’ı mağlup etti.

Son bölümde rakip kaleye yüklenen yeşil beyazlı takım 84. dakikada orta alandan rakibin hatalı pasını kapan Ali Akman’ın karşı karşıya vuruşunda topu yandan auta göndermesi yetmezmiş gibi 90+3’te Kerem Şen’in ortasında Musa Nizam’ın elle oynamasıyla kazanılan penaltıda Burak Altıparmak’ın topu ortaya vurması olacak iş değildi. Kaleci Lukac topu ayağıyla çıkarıp Bursaspor’un bir puan almasına izin vermedi.

Yeşil beyazlı ekibin bu kadar cömertçe puanlar kaybetmesi umarım önümüzdeki haftalarda genç oyuncular üzerinde bir baskı oluşturmaz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X