Erdal Akçay
Erdal Akçay

Kader diyemezsin sen kendin ettin!

Köşe Yazısını Dinle

60 yıllık koca çınar Bursaspor’un içine düştüğü durum yürek yakıyor…

16 Mayıs 2010’da, yani tam 13 yıl önce Süper Lig’de şampiyon olarak Türk futbol tarihini yeniden yazan Bursaspor dün Somaspor ile oynadığı TFF 2.Lig’de kalmayı garantileme maçında sınıfta kaldı.

Mutlak galibiyet gereken maçta öyle bir Bursaspor izledik ki akıllara zarar…

Sen öne geçtiğin maçta nasıl böyle hatalar yapıp hem de kalende 5 gol görebiliyorsun?

Hepinize yazıklar olsun….

8 maçlık yenilmezlik serisini Şanlıurfa’da kalende 4 golle sonlandırdıktan sonra Somaspor ile oynayacağın sezonun finaline böyle mi hazırlanılır?

ÇANTADA KEKLİK GÖRÜLMÜŞ

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri öncesinde Özlüce Tesisleri’nden sosyal medyaya servis edilen görüntüler motivasyon eksikliğinin en önemli kanıtları oldu.

Anlaşılan Somaspor maçı çantada keklik görülmüş…

Deplasmanda 3 gol yediğin takımdan kendi sahanda ellerini kollarını sallayarak gelen rakipten 5 gol yemek insanın canını acıtıyor.

Süper Lig’den 40 puanla 1.Lig’den 44 puanla düşerek bir ilki gerçekleştiren Bursaspor ne yazık ki 45 puanı bulunmasına rağmen küme düşmenin en büyük adaylarından biri yaptı kendini.

BİR UMUT ŞANLIURFA

Haftayı dinlenerek geçiren 45 puanla Nazilli Belediye ile cumartesi günü deplasmanda adeta kader maçına çıkacağız. Galibiyetin dışında, beraberlik halinde de ikili averajla ligde kalmak için Bursaspor’a yetiyor. Düşünmek bile istemiyoruz ama yenilgi halinde ise bu kez Şanlıurfaspor’un sahasında konuk edeceği Batman Petrolspor’u yenmesini bekleyeceğiz.

Süper Lig şampiyonluğunun 13. yıldönümünde Bursaspor’u bu hale getirdiniz ya yazıklar olsun…

Dünkü maçın hakemi de tam bir rezaletti… İstanbul bölgesi B Klasmanı hakemi Fevzi Erdem Akbaş Bursasporlu oyunculara yapılan net faulleri ve en az bir penaltıyı es geçti. Böylesine kritik bir maça çaylak bir hakemi veren TFF, Bursaspor’a operasyon mu çekti diye düşünmeden edemiyor insan. Evinde 6 maçtır seyircisiz oynayan Süper Lig’in 5 numaralı şampiyonunu birileri yok etmeye mi çalışıyor?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X