Erdal Akçay
Erdal Akçay

Kanatsız uçulmaz!

Milli maç arası bu kez Bursaspor’u da taraftarı da iyice futboldan soğuttu…

Hele ki rakip 10 kişiyle savunmaya çekilen Akhisar olunca keyif vermeyen bir oyun ortaya çıkardı.

Serdar Kurtuluş‘un ağır sakatlığıyla sarsıldıkları her hallerinden belli olan yeşil beyazlı oyuncular dünkü mücadelede bir türlü vites yükseltemedi.

Hele ki sahada 3 oyuncu vardı ki büyük hayal kırıklığı yarattılar.

Sağbekte oynama şansı doğan Erdem ile birlikte, Deniz ve Del Valle hayalet gibiydi. Bir ara Erdem ile Deniz’in birbirlerine pas dahi atamadıklarını gördük. Taraftar da haklı olarak bu oyunculara tepki verdi.

Son 5 haftada gol yemeyen bir Bursaspor var. Ancak yine bu 5 haftada sadece 4 gol atabilmiş yeşil beyazlı takım. Bu da Bursaspor’un kanatlarının hiç çalışmadığını gösteriyor. Gol yükünü Batalla ve Jorquera’nın çektiğini düşünürsek, ileri uç oyuncuları biraz da olsa utanmalı.

Bursaspor gibi bir takımın kanatları böyle mi olmalı?

Arı gibi çalışkan, rakip ceza sahasından çıkmayan, taraftarın beklediği golleri atan isimler bulunmalı.

Eldeki mevcutlar böyle devam edecekse Mert Örnek ve İsmail Can‘ın üzerinde durulsa belki iki genç daha kazanırız diye düşünüyorum.

Henüz 3. dakikada Batalla’nın alda at dediği pozisyonda topu kaleciye nişanlayan Del Valle maçın kader adamı oldu. Orta alanda kaptırdığı top az daha golle sonuçlanıyordu.

İsmail’in Harun’u geçen Rodallega’nın ayağından topu aldığı pozisyonu iyi süzen Yaşar Kemal Uğurlu, ilk devrenin son dakikasında Soner’in ceza sahası içinde topa elle müdahalesinde penaltı noktasını gösterebilmeliydi.

14 bin 480 taraftarın izlediği maçta Bursaspor adına en iyi isim İsmail Konuk‘tu ancak bazı taraftarlarca ıslıklanmasına anlam veremedim.

Zirve yarışında dün kaybedilen 2 puanı umarım sezon sonunda çok aramayız.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X