Erdal Akçay
Erdal Akçay

Kayseri mutlu biz mutsuz!

Bursaspor’da teknik direktör değişimi yaşandı ama takımın görüntüsü ne yazık ki hala içler acısı…

Haftalardır sahada hayalet gibi gezinen ve takıma bir gram katkısı olmayan futbolcular artık kimden torpilliyse hem de 11’de forma giymeye devam ediyor.

Bu takıma yapılan en büyük ihanettir…

Fenerbahçe maçı sonrasında özellikle Deniz Yılmaz ve Del Valle‘nin kızağa çekileceğine kesin gözüyle bakıyordu yeşil beyazlı renklere gönül verenler.

Ama gelin görün kü Kayserispor karşısına da bu iki oyuncuyla çıkıldı. Bunun izahı yok.

Maçtan sonra Mutlu Hoca’nın “Bursaspor forması değerli bir forma. Hepimiz bu formanın hakkını vermemiz lazım. Dolayısıyla ne gerekiyorsa yapmamız lazım” sözleri açıkçası bu saatten sonra benim için bir şey ifade etmiyor.

Bir teknik adam göreve başladığında kadroda ufak tefekte olsa revizyon yapar, takımı ateşleyecek oyunculara görev verir. Cezalıları saymıyorum, siz iki maçınıza aynı oyuncularla çıkıyorsanız kusura bakmayın işte böyle sınıfta kalırsınız.

Haftalardır yokları oynayan Deniz Yılmaz’ı sahaya sürerseniz o da işte 19. dakikadaki gibi gider Lawal’ın bileğine arkadan basıp kırmızı kartla kendisini attırır. Tüm emeklerinizi alıp götürür… Del Valle’den ne bekliyorsunuz?

Yönetim zaten ara transferi ıskalayarak hatanın en büyüğünü yapmış. Hiç olmazsa siz başka isimlere görev vererek farkınızı gösterin. Kubilay ve Sercan ile ya da Mert Örnek‘le başlayıp Stancu’yu ileri uca atmak zor muydu? Bu gidişte Stancu da elde patlayacak.

Maçtaki tek isabetli şutunuzu 37. dakikada Onur’un soldan ortasında Ertuğrul’un kafa vuruşuyla kaydediyorsa daha ne diyelim?

Sergen Yalçın‘a bakıyorum, belki çok iyi transferler yaptılar ama takımını da oynatıyor. Özellikle ikinci yarıda hem çift santrfora dönerek, hem de ayağa paslarla Bursaspor’u yorup galibiyeti tereyağından kıl çeker gibi aldı.

4 haftalık yenilgi serisini Fenerbahçe ile berabere kalarak sonlandırdığımız için sevinirken, Kayserispor’a bu kadar kolay teslim olmak insanın canını acıtıyor.

Sağolsun yönetim, teknik heyetler ve futbolcular sayesinde bu sezon sıra takımı olup çıktık.

Allah sonumuzu hayreylesin…

Son olarak;

Batalla’nın 16. dakikada ceza sahası içinde düşürülüşüne penaltı vermeyen Yaşar Kemal Uğurlu ile ikinci golde neredeyse 1,5 metre (142 santim) ofsayttaki Rotman’a bayrağını kaldırmayıp santraya koşan kıdemli yardımcı Mehmet Cem Satman‘a da tek kelimeyle yazıklar olsun.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X