Erdal Akçay
Erdal Akçay

Kazak’ı zor ördük!

A Milli Futbol Takımımız kötü bir başlangıç yaptığı 2016 Avrupa Şampiyonası elemelerindeki puan kayıplarıyla Fransa yolunda ağır yara almıştı.

5 puanla 4. sırada tamamladığı grupta İkinci devreye dün akşam Kazakistan deplasmanında start veren ay yıldızlılar 3 puan için 83 dakika beklemek zorunda kaldı.

Fatih Terim, kadroya aldığı 5 Bursasporludan Serdar ve Ozan’a 11’de şans verirken, Volkan ve Emre hamlesini ise ikinci devrede yaptı. Bu değişiklikte skora yansıdı.

Kazakistan’ın bol faullü, Çanakkale geçilmez savunmasını, Terim’in orta alanı kalabalık tutma düşüncesi, biraz İngiliz hakemin kötü yönetimi biraz da Burak ve Umut‘un kaçırdığı net goller yüzünden aşmakta zorlandık.

Arda Turan’ın hayat öpücüğüyle Kazakistan’dan çıkarılan 3 puan belki de grubun son maçı olan ve Bursa’da oynanması planlanan İzlanda karşılaşmasında Türkiye’yi Fransa 2016’ya taşıyacak.

Konya’daki Letonya ve Hollanda maçları kazanıldığı takdirde hayallerin gerçeğe dönüştüğünü hep birlikte görebiliriz.

 

Sağlam adım atmak lazım

 

3 Haziran’daki kupa finaliyle sezonu noktalayan Bursaspor’da baş döndürücü gelişmeler yaşanıyor…

Keyifli geçen ligde hedefin son maçta ıskalanması, 29 yıllık kupa hasretinin dindirilememesi, Teknik Direktör Şenol Güneş’in Bursa’dan ayrılması, Fernandao ve Şener’in rotayı Kadıköy’e çevirmesi nedeniyle camiada tepkiler yükselmeye başlamıştı.

Arthur Zico ve Mustafa Denizli isimleri ortaya atılmışken, Ertuğrul Sağlam da karar kılınması Bölükbaşı yönetiminin en önemli hamlesi oldu.

2010 yılındaki tarihi şampiyonluğun baş mimarlarından Ertuğrul Hoca’nın yeniden direksiyon başına geçmesiyle birlikte transferde yapılacak nokta atışlarla Bursaspor şampiyonluk adaylarından biri olacaktır.

Geçen sezon savunmanın göbeğinde yaşanan sıkıntıyı gidermek adına yapılan Sivok hamlesi yerinde karar. Şener’i aratmaması beklenen Erdem’in beklentileri karşılaşaması için biraz zamana ihtiyacı olabilir.

Kadro derinliği oluşturma adına, kaleye, sağbeke, stopere, santrfora, forvet arkasına ve Ozan Tufan’ın durumuna göre de orta alana klas isimler alınması gerekecek.

Hemen hemen her mevkiye bir çok oyuncunun adı gündeme geliyor. Transfer döneminde bu kadar ismin yazılıp konuşulmasını doğal karşılamak gerekir.

Gerek izleme komitesinin radarına giren, gerek Sağlam’ın portföyündeki isimler, gerekse menajerler tarafından kulübe önerilenler arasından bütçeyi de çok sarsmayacak isimlere imza attırılacaktır.

 

Timsah Arena nasıl dolar?

 

CAS’ın kararıyla birlikte önümüzdeki sezon elde edilecek sportif başarıya göre Avrupa kapısının açıldığını da düşünürsek bizi şimdiden heyecan verici bir sezon bekliyor diyebiliriz.

Bursaspor yeni sezonda 45 bin kişilik Timsah Arena’da maçlarını oynayacak. Yönetim kombine bilet fiyatlarını açıkladı. Kale arkaları dışındaki fiyatların biraz fazla olduğu yönünde serzenişler var. Dolu tribünler önünde oynamak için taraftar da taşın altına elini koymalı elbette ancak yönetim de farklı arayışlara girmeli. Kombine biletten çok localardan daha büyük gelir elde edilebilir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X