Erdal Akçay
Erdal Akçay

Kritik viraj!

Bursaspor bugün komşu kent Eskişehir’de sezonun en kritik 90 dakikalarından birini oynayacak.

Cezalı Şamil, sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Serdar ve Emre‘nin yokluğu savunmayı zorlayacak gibi gözüküyor. Dün alacakları ödenen Tom De Sutter de bu maçın kadrosuna alınmayıp Bursa’da bırakıldı.

26 puana sahip yeşil beyazlı takımın 17 puanla ateş hattında yer alan Eskişehirspor karşısından puanlarla ayrılabilmesi için futbolcuların giydikleri formaya yakışır bir mücadele sergilemeleri şart. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarındaki görüntü hiç hoş değildi.

Alt gruptan tamamen kopmak ve ilk 8 için hesap yapmak için bugünkü fırsatı umarım Hamza Hoca ve talebeleri ellerinin tersiyle itmez.

 

Artık Halkbank’lıyız!

 

Tahakkuk etmemiş vergi borçları hariç kağıt üzerinde 270 milyon liralık borç yüküyle göreve gelen ve iki ayda 20 milyon lira borç ödeyen Ali Ay başkanlığındaki yeni yönetim kulübü bataklıktan çıkarmak için büyük çaba sarf ediyor. Bölükbaşı ve ekibinin kulübün göğsüne sapladığı hançerleri birer birer çıkarmanın yollarını arayan Ali Ay ve yönetimi dün Halbank’ın yan kuruluşu Halk Faktoring’den 70 milyon lira kredi çekti. Bu paranın 60 milyon lirasını Aktifbank’a ödeyerek hesabı kapatan yönetim, kalan 10 milyon lirayı da futbolcuların alacaklarında kullandı.

Yandaş kuruluş Asset firmasıyla da bağların koparılmasının ardından yönetim Timsah Arena’daki locaların satışlarını kısa sürede gerçekleştirip kulübü biraz daha refaha kavuşturmayı hedefliyor.

 

Şaşırdık mı? Hayır!

 

Bursaspor Kulübü’nü sadece 8 aylık görev süresi içerisinde tarihin en büyük borç yükü altına sokan Recep Bölükbaşı, olağanüstü kongrede ibra edilmemesini mahkemeye taşımış. Bölükbaşı ve avanesi “ibra edilmeyen yönetim ve denetleme kurulu”yla ilgili kararın iptalini istiyormuş.

Vallahi hiç şaşırmadım… Onlardan da bu beklenirdi zaten.

Yeni yönetimin iki koldan yaptırdığı denetlemeler sonuçlanmak üzereymiş. Usulsüzlükler bir bir ortaya çıkarılıp, yüce mahkemelere suç duyurularında bulunulduğunda bakalım ne yapacaklar?

 

Timsah Arena temizleniyor!

 

Bursaspor’un yeni yuvası Timsah Arena’da yeşil beyazlı takım maçlarını oynarken, diğer günlerde eksik bölümlerin yapımı hızla sürüyor. Taraftarların yoğun şikayette bulunduğu temizlik konusunda yönetim önemli bir adım attı. 3 Mart’ta yapılacak ihaleyle, 31 Mayıs’a kadar temizlik hizmeti alımı yapılacak. İhaleyi kazanacak firma hemen kolları sıvayıp Timsah Arena’nın her noktasını temizlemeye başlayacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X