Erdal Akçay
Erdal Akçay

Kupa bizim aşkımız!

Tebrikler panter Harun Tekin…

Tebrikler yeşil beyaz sevdalıları…

Tebrikler Bursaspor

Bir tebrik de Teknik Direktör Şenol Güneş‘e…

Dar kadro ile ve ciddi rotasyon yapmadan hem ligde hem kupada doludizgin ilerlemek her baba yiğidin işi değil.

Bursaspor ne kadar büyük bir takım olduğunu dün akşam bir kez daha cümle aleme gösterdi.

Sıkıntılı geçen ve uzatmada gelen gollerle 3-1 kazanılan Gençlerbirliği lig maçından sonra sadece iki gün dinlenip ligin bir başka katı savunmacı takımı Başakşehir ile kupada eleme maçına çıkıyorsun.

Rakip orta alanı iyi parselliyor ve sürekli paslaşarak senin hücum yönünü zayıflatıyor.

Bunlar yetmezmiş gibi önce Volkan belinden sakatlanıyor, genç Emre Taşdemir de oyunu sedye ile terk ediyor.

41’de kale dibinden topu auta gönderen Fernandao’nun pozisyonu dışında Başakşehir karşısında etkili olamayan Bursaspor, 10 bin dolayındaki taraftarının desteğiyle ikinci devrenin başında yaptığı baskıdan penaltı çıkardı.

Maçı basın tribününde birlikte izlediğim büyüğüm İsmail Kemankaş‘ın çok gerilen ve topun altına giren Fernandao’nun penaltıyı kaçıracağını vuruştan önce söylemesine üzülsem de Şamil’in golünü de önceden tahmin etmesi buz gibi havada içimizi ısıttı. Mehmet Batdal’ın kafa golüyle penaltılara giden maçta atışlar öncesi kaleci Harun’a müthiş sevgi gösterisinde bulunan yeşil beyazlı taraftar turda önemli rol oynadı diyebiliriz. 90. dakikada müthiş bir top çıkaran, iki de penaltı kurtaran Harun, kupa beyi Timsah’ı çeyrek finale taşırken Atatürk Stadı’ndaki yaşanan coşkuyu Bursaspor’un 29 yıllık kupa hasretine Timsah Arena’daki finalde son vereceğinin habercisi olarak yorumluyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X