Erdal Akçay
Erdal Akçay

Lig başlamasın!

9 transferle yeniden yapılanma sürecine giren Bursaspor, Avusturya kampında özellikle Bundesliga ekibi Darmstad 98 karşısındaki futboluyla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Sahadaki silik futbol ve sıfır üretkenlik yorgunluğa bağlanmış, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da maç sonunda gerekli dersleri çıkaracaklarını ifade etmişti.

Süper Lig’in başlamasına 11gün gibi kısa bir süre kaldı.

Tarihinde ilk kez PTT 1.Lig’de mücadele edecek Bandırmaspor‘un dünkü sezon açılışında sahne alan Bursaspor yerinde izlemek için 17 Eylül Stadı’ndaydık.

Evsahibi adına coşkulu bir sezon açılışı ve haddini bilerek istekli bir oyun vardı sahada.

İki takımdan hangisi Süper Lig, hangisi PTT 1.Lig’de mücadele edecek diye ekiplerin adını bilmeyen birine sorsanız inanın farklı cevap alırdınız.

Bursaspor’daki bu isteksizlik, bloklar arası uyumsuzluk hiç hayra alamet değil.

Takım ne savuma yapıyor, nede hücuma çıkıyor. Pablo Martin Batalla da olmasa vay halimize…

Kaleci Mert Günok maçın başında yaptığı iki kritik kurtarışla takımın dağılmasını önledi.

Bekler, Serdar-Aziz Behich tamam ama Sivok’un yanı çok sırıtıyor. İsmail, Sane ve Ertuğrul bu bölgeye ilaç olamayacak gibi duruyor. Savunmanın önündeki ikili Merter-Bilal ile Furkan-Faty etkisizdi. Del Valle ile Sinan kanatlarda yokları oynadı, Kubilay da hayalet gibiydi.

Bursaspor’u gören herkes şaşkındı, bu takım mı Süper Lig’de mücadele edecek? diyordu. Mümkünse lig hemen başlamasın gerçekten bu takım hazır değil. Ne stoperi, ne 8 numarası, ne kanatları ne de golcüsü var.

İkinci devrede denenen Mour Samb‘in tek başına mücadelesi de sonucu değiştirmeye yetmeyince Bursaspor, Bandırma’dan yine bir derslik maçla ayrıldı.

Ödevini yapması gerekenlere duyurulur….

19 Ağustos kapıya dayandı…

 

Helal Olsun Ertekin’e

 

Balıkesirspor’u hem PTT 1.Lig’e hem de Süper Lig’e çıkararak kırmızı beyazlı taraftarın gönlünde “beyaz saçlı prens” olarak taht kuran İsmail Ertekin, PTT 1.Lig’e çıkardığı Bandırmaspor’da da bordo beyazlı taraftarlarca “İmparator” lakabına uygun görülmüş.

Bandırmaspor’a şampiyonluk yaşatan Ertekin açılışta büyük alkış aldı. Önemli başarılara imza atan ve gittiği takımlarda taraftarların sevgilisi olan İsmail Ertekin bizleri de gururlandırdı. Yabancı tercihleri yerinde görünüyor. İyi bir takım oluşturmuş.

İsmail Ertekin ve tamamı Bursalı olan yardımcı antrenörleriyle birlikte kadrodaki 4 Bursaspor patentli oyuncuyla Bandırmaspor ligde zirveye oynarsa kimse şaşırmasın?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X