Erdal Akçay
Erdal Akçay

Mutlu musun TFF?

Yıldırım Demirören Federasyonu’nun eyyamcılığı dün Bursaspor’a pahalıya patladı…

Ziraat Türkiye Kupası’nı sırf yayıncı kuruluş daha fazla para kazansın diye sözüm ona Şampiyonlar Ligi formatında, 32 takımı 8 gruba bölerek oynatıyorsun.

Suni çim zeminli Vefa Stadı’nda Bursaspor’a futbol oynatmak cinayettir.

A Milli Takımın son Kazakistan maçında forma giyen üç Bursasporlu’dan Serdar Aziz ile Volkan Şen’in sakatlıklarının tek sebebi Futbol Federasyonu’dur.

Ev sahibi ekip maçlarını avantaj sağlamak için kendi sahasında oynamak isteyebilir. İyi de ülkemizde kırıntıları kalan çağdaş futbolu oynamaya çalışan yegane takımlardan Bursaspor’un suçu ne? Pazar günü Karabük deplasmanında sahaya çıkıyorsunuz, pazartesi öğleden sonra kupa maçınızın nerede oynanacağını TFF’nin resmi sitende boş bıraktığınız kutucukta görüyorsunuz. 1,5 gün sonra da “Çık halı sahada oyna” diyorsunuz.

Yazıklar olsun bu kararı verenlere… Yazıklar olsun futbol cinayetine göz yumanlara…

Pazar günü Trabzonspor ile zirve yarışını yakından ilgilendiren bir takıma yapılan bu haksızlığa isyan eden Teknik Direktör Şenol Güneş sonuna kadar haklı.

Serdar ve Volkan’ın tamamen zeminden kaynaklanan bilek sakatlıklarının hesabını kim verecek.

Bence hem Bursaspor Kulübü hem de futbolcular TFF hakkında davacı olmalı ve işlenen bu futbol cinayetine sessiz kalmamalı.

Sesinizi gür çıkarmazsanız yarın yapacak bir işiniz de olmayabilir.

Anlaşılan sizin amacınız 3 Haziran 2015’te Timsah Arena’da oynanacağını duyurduğunuz kupa finaline Bursaspor’un kalmasını engellemek…

Maç öncesi eş güdüm toplantısı yapılacak odasının olmadığı, misafir takımın kale arkası tribünden ve saha içinden derme çatma soyunma odasına götürülebildiği, basın tribünün bulunmadığı, teknik adamların görüşlerini açıklayacağı bir odası dahi bulunmayan sözüm ona stadyumda profesyonel maç oynanmasına nasıl izin verilebilir.

Hangi çağda yaşıyoruz.

Yesinler sizin kriterlerinizi…

Sizin yaptığınıza eyyamcılıktan başka ne denebilir.

Fiziki şartları uymayan bu tür mekanlarda maç oynatarak Türk futbolu kalkındıracağınızı sanıyorsunuz, şunu bilin ki sadece kendinizi kandırıyorsunuz.

Bursaspor’dan ne bekliyorsunuz; U 21 takımıyla mı sahaya çıksın?

O zaman da kupayı ciddiye almıyorlar diye feryat edersiniz.

Türk futbolunu bitirmek için işgal ettiğiniz o koltukları lütfen terk ediniz…

Beraberlik golünü attığı pozisyonda ayak bileği dönen Volkan’ın, “Maçla ilgili ne konuşayım. Bizim yerimize Federasyon konuşsun. MR çekildikten sonra ayağımın durumu belli olacak” sözleri TFF’e kapak olsun.

Belki Bursaspor’un göstereceği en iyi tepki halı sahadaki bu maça çıkmamak olabilirdi. Hiç olmazsa 2 sakat ve 1 kırmızı kartla 3 eksik birden verilmezdi.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X