Erdal Akçay
Erdal Akçay

Ne varsa Vakıf’ta var

1984 yılından bu yana gitmekten büyük keyif aldığım Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde dün U 21 takımımızın Konyaspor’un 8-0 mağlup ederek yaşadığı şampiyonluk sevincine tanıklık ettik.

Vakıfköy’ün havası da, suyu da ortamı da hiç bir şeye değişilmez..

Oradan bugüne kadar sayısız şampiyonluklar geldi. Yüzlerce futbolcu yetişti.

Dünkü şampiyonluk ise bambaşkaydı… Emeği geçenleri bir kez daha tebrik edelim.

2.şampiyonluğun Vakıf’tan çıkacağına inananlardanım. U 21’in kalecisinden forvet hattına kadar tüm oyuncuları A takım için birer ciddi aday. Özellikle Furkan Soyalp’i, Kubilay Kanatksızkuş’u, Mert Örnek’i yeni sezonda Timsah Arena’da izlemeye hazır olun.

Hamza Hoca‘nın Mersin İY karşısında Vakıfköy’ün şampiyonlarını oynatıp ödüllendirmesini bekliyorum.

Geçen sezonun son maçında Atatürk Stad’nda T.Konya ile UEFA Avrua Ligi’ne katılabilmek için karşılaşmıştık. O maçta atamadığımız bir gol bizi 4.’lükten etmişti. Dün de rakibimizle 1-1 berabere kaldık. Bu maçla ilgili bir ayrıntıya dikkat çekelim. İki takım dünkü maç öncesinde 41’er gol atmıştı. Konya 31 gol yerken Bursaspor 52 gol kalesinde gördü. 31 gollük fazlalık puan durumuna da eksi 22 olarak yansıyınca Bursaspor doğal olarak ilk 5 yerine 12. sırada kendine yer bulabildi.

Takım savunması bu kadar kötü bir Bursaspor’dan fazlasını beklemek hayalcilik olur. Transfer yapılırken en çok buna dikkat edilmeli.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X