Erdal Akçay
Erdal Akçay

Oldu mu şimdi?

Ç.Rizespor deplasmanından aldığı 3 puanla milli maç arasına moralli giren ve bir anda gözünü ilk 5’e çeviren Bursaspor dün Antalyaspor karşısında adeta harakiri yaptı.

Milli Takıma çok oyuncu göndermek avantaj mı dezavantaj mı gördük.

Bir tarafta arayı tam kadro çalışarak değerlendiren Antalyaspor, diğer tarafta sadece 2 gün birlikte çalışabilen evsahibi Bursaspor vardı.

Kamerunlu efsane Samuel Eto’o yönetimindeki Akdeniz ekibi Timsahlar’ı orta alanda karşılayıp kaptıkları toplarla hücuma çıkmayı düşününce Bursaspor beklenen baskıyı bir türlü uygulayamadı. Orta alan işlemeyince kanatlar da etkisiz kaldı.

40’ta Stoch’un direkte patlayan şutuyla tribünler tam ayaklanmışken, bir dakika sonra Jorquera, Zeki’ye yaptığı sert faul sonrası kırmızı kartla kendini attırarak bir çuval inciri berbat etti.

Hele 55’te yenen gole ne demeli. Faty önündeki topu uzaklaştırmadığı gibi Mert’in almasına da izin vermeyince yerden kalkan Aytaç’ın müdahalesi ve Eto’o’nun golüyle adeta yıkıldık.

Cüneyt Çakır, konuk ekibe kol kanat germesi yetmez miş gibi Bursaspor’un oyunu hızlandırmasına da çaldığı düdüklerle izin vermedi. Son bölümde Cuenca ve Sutter ile forvet hattı dörtlense de skoru bir türlü değiştiremediğimiz gibi ikinci golü de kalemizde görüverdik.

Jorquera bir daha forma yüzü görür mü bilmem ama Advincula ve Aziz’in yerine Erdem ile Emre neden oynatılmadı anlamadım.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X