Erdal Akçay
Erdal Akçay

Onurumuz yeter…

İstanbul’un üçüzlerinden ikisi şampiyonluk yarışında ya, hedefe ulaşma yolunda herşey mübah sayılıyor…

Bursaspor’u ancak taraftarıyla baskı altına alıp hakemin eyyamcılığıyla yenebilirdi Beşiktaş, öyle de yaptılar.

Sırf Bursaspor engelini aşabilmek için stadını yarım yamalakta olsa açmayı başaran Beşiktaş’ın başkanı Fikret Orman, maç bitiminde tam da kendisine layık bir açıklama yaptı: “Bursaspor çok motive bir şekilde sahadaydı. Çok asılan bir Bursaspor vardı sahada. Hamza Hoca da enteresan şekilde, çok fazla istekliydi.”

Ne oldu sayın Orman?

Bursaspor’un onuruyla mücadele etmesinden, gol atmasından, Hamza Hoca’nın yapılan haksızlıklara tepki vermesinden rahatsız mı oldunuz?

Bırakın bu iki yüzlülüğü…

Ondan sonra çıkıp ta, “Seneye iki takımın taraftarının deplasmanda maçlarını izlemesi için adım atacağız” ninnisine ancak siz inanırsınız.

Bileğinizin gücüyle değil, hakemin yardımıyla aldığınız 3 puanı tepe tepe kullanın…

Dün akşam iki devrede iki farklı Bursaspor izledik. Doğal olarak ilk yarıda rakibin baskısını kırmaya çalışan bir takım vardı sahada. Gomez’in golüne reaksiyon gösterip Batalla’nın nefis pasında Traore karşılık vermek önemliydi.

İkinci yarıya da istekli başlayıp Deniz Yılmaz’nın Tolga’nın parmakları ve direkten dönen topuyla 40 bin Beşiktaşlı’nın yüreğini hoplatmışken, olmayan korner sonrası Necid’in de ikramıyla yenen gol ve ardından Barış Şimşek efendinin bir zil takıp oynamadığı kaldığı penaltı noktasını gösterme çabası bu coğrafyada haklı bir isyan başlattı.

İnönü’nün kapanış maçını yönetmiş bir hakemi yeni stadın açılışınada atarsanız verdiğiniz komut da bellidir zaten.

Şimşek verdiği kararlarla iki takım arasında Barış değil yeni gerilimlerin fitilini yaktı…

Türk futbolu böyle eyyamcılardan kurtulmadığı müddetçe bir arpa boyu yol alamayız.

Ülkemizde bu kadar güzel statlar yapılırken, sahada oynadığınız onurlu futbola tepki gösteriliyor, neredeyse günah keçisi ilan ediliyorsunuz, şaka gibi…

Sercan Yıldırım’ın sakatlığı Hamza Hoca’nın oyun planlarını bozmuş olsa da hiç olmazsa ikinci yarıya Necid-Stoch değişikliğiyle başlayıp Deniz Yılmaz’ı ileri uçta özgür bırakılsaydı Dolmabahçe’de Timsah yürüyüşü nasıl yapılır hep birlikte görürdük.

Her şeye rağmen 3-2’lik mağlubiyeti Bursaspor kesinlikle hak etmedi.

Bu camia kenetlenip tek yumruk olması halinde son 6 haftada Bursaspor, Avrupa vizesi alacaktır.

Akhisar maçında Timsah Arena’yı doldurup Bursa’nın gücünü gösterelim.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X