Erdal Akçay
Erdal Akçay

Oynatmaya az kaldı!

Özellikle sakatlıklardan ve kadro yetersizliğinden dolayı 2016 bir an önce bitsin, Bursaspor yeni yılda camianın yüzünü güldüren transferler yapıp güzel sonuçlara imza atsın diye dua eder olmuştuk.

Maşallah 2017’ye müthiş bir giriş yaptık…

Sağolsun Hamza Hamzaoğlu ve talebeleri Timsah Arena’yı yol geçen hanına çevirdi.

Bu ne hal kardeşim?

Futbol oynamayı mı unuttunuz?

Trabzonspor geldi 10 kişiyle 45 dakika oynadı, 2-1’lik skorla 3 puanı alıp gitti.

Dün akşam kupada tamam mı devam mı maçına rakip Akhisar yedeklerle, siz ise neredeyse tam kadro çıkıyorsunuz hem de 4 gol yiyorsunuz.

Manisa’daki ilk maçta biri penaltıdan 3 gol atan Vaz Te’ye bu kez yine biri penaltıdan 4 gol ikram ediyorsunuz.

Darılmaca gücenmece yok.

Taraftar tepki göstermekte sonuna kadar haklı.

Erken yenen gollere rağmen desteğini sürdüren tribünlerin ayarını daha fazla kaçırmaya kimsenin hakkı yok.

67. dakikada orta alanda Deniz’in hücuma çıkarken kaptırdığı topa Ertuğrul’un teması sonrasında çalınan penaltı düdüğü taraftarı çileden çıkardı.

Bu dakikadan itibaren taraftar hem Deniz’e, hem de kanatlarda saç baş yolduran Del Valle ile John’a tepkisini yükseltti.

Futbolculara yönelik tepki, Hamza Hamzaoğlu’nu da kapsama alanına aldı.

Timsah Arena tribünlerinden “Oyna, oyna”, “formaları çıkarın öyle oynayın”, “Hamza istifa”, “Kardeşi kardeşe düşman ettiniz, toplayın bavulu gidin” tezahüratları sık sık yükseldi.

Takımından iyi mücadele, güzel futbol ve galibiyetler bekleyen taraftarla aradaki uçurumun her geçen gün derinleşmesi gelecek adına endişe verici boyuta ulaşmaya başladı.

Sayın Başkan Ali Ay ve yönetimi tepkilere daha ne kadar göğüs gerebilir bilemiyorum.

Cumartesi akşamki Adanaspor maçı öncesinde bu takımı kendine getirecek şok kararlara ihtiyaç var.

Pablo Martin Batalla bile iki maçtır net fırsatları değerlendiremiyorsa demek ki kafalar rahat değil, ayaklar da gitmiyor.

Dünkü maçta ilk kez görev yapan Sloven sağbek Boban Jovic yerini ve takımını fazlasıyla yadırgadı. İlk iki golde sadece seyirci gibiydi.

Solbekte oynayan ve Deniz’in golü öncesi kaleye şutu çeken isim olan Onur Atasayar gücü nispetinde mücadele etti. Zamanla iyi bir alternatif olabilir.

Ancak sakatlıktan yeni çıkan Şamil evlere şenlikti. Sivok ile birlikte sahaya adeta tüy diktiler. Keza Faty’nin de sahada yürümeye hali yoktu. Merter dışında sahada elle tutulur bir oyuncu bile yoktu.

Deniz, Del Valle ve John’u söylemeye bile gerek yok. Ancak 61. dakikada Alper Uludağ’ın adeta biçtiği John’un ayağına 12 dikiş atılmışken, hakem Serkan Tokat’ın pozisyonu sadece sarı kartla geçiştirmesi eyyamcılığın daniskasıydı.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X