Erdal Akçay
Erdal Akçay

Oyunu bırak sonuca bak!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor’un bu sezonki olmazsa olmazı Süper Lig biletini cebine koymak…

Hedefe yürürken bazen istenilen oyunu sergileyemeyebilirsiniz ancak kazanmanız önemli.

Dün Balıkesir’de Bursaspor’un ortaya koyduğu futbol Teknik Direktör Özcan Bizati dahil belki kimseyi tatmin etmedi ama alınan 3 puanın değeri büyük oldu.

Bu sezon üst üste ikinci kez kazanan, ilk kez deplasmandan galibiyetle ayrılan yeşil beyazlı takımın seriye takması gelecek adına umut verici.

17 transferin yapıldığı, ikisinin hemen gönderildiği, 4. teknik adamla devam edilen ve otoritelerin de ifade ettiği gibi son yılların en çekişmeli sezonunda zirve yarışına katılabilme adına son 2 haftada çıkarılan 6 puanın önemi büyük. Tabiki bu seriye yeni galibiyet halkaları ekleyip öncelikle play-off potasına girmek gerek. Bunun için de takımın daha çok çalışmaya, tüm oyunculardan maksimum verim almaya ihtiyacı var.

Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle son anda kadroya dahil edilen isimlerden yüzde yüz verim alınamadığı bir gerçek. Ancak önemli olan bu süreci en az hasarla atlatabilmek.

Boluspor ve Balıkesir galibiyetleriyle ivme kazanan takım taraftarının da omuz vermesiyle 1 Kasım Pazartesi akşamı Keçiörengücü’nü de devirip üçlemesi, Kocaelispor deplasmanı öncesinde moral motivasyonu en üst seviyeye çıkaracaktır.

Eğer bu şehir Süper Lig’i istiyorsa artık bahane üretmeden destek vermeli.

Balıkesir’de orta alandan aldığı topu sürerek takımına galibiyetin kapısını açan golü kaydeden Azerbaycan Türkü Namık Alaskarov bu takımın vazgeçilmez bir parçası olduğunu gösterdi. Namık moral buldukça daha iyi işler yapacaktır. Matavz’ın yerine oyuna dahil olan Batuhan Kör de görev aldığı kısa süreye bir gol sığdırıp Balıkesir’in ipini çeken isim oldu.

Massimo Bruno ve İsmail Yüksek final paslarında biraz daha dikkatli olabilseydi temposu düşük oyuna rağmen çok farklı bir galibiyet izleyebilirdik dün akşam.

Önce Frutti Extra Bursaspor’un Fenerbahçe’yi devirmesi ardından Bursaspor’un Balıkesir’de aldığı galibiyet yeşil beyazlı renklere gönül verenlere güzel bir hafta yaşatacaktır.

HOŞ GELDİN EMRE

Yeri gelmişken; gazeteciliğe 7 yıl önce Olay spor servisinde yaptığı stajla başlayan ardından üniversite eğitimi için gittiği Kocaeli’nde hem okuyan, hem de yerel basında çalışarak Kocaelispor’un Bölgesel Amatör Lig’den Spor Toto 1.Lig’e yükselmesini adım adım takip eden Emre Kurtbay kardeşimizin yuvaya dönüşü de Bursaspor’a uğurlu geldi diyebiliriz. Olay Spor ekibine yeniden katılan ve Boluspor maçıyla birlikte göreve başlayan Emre’nin yakından takibe aldığı Bursaspor’un sezon sonunda Süper Lig’e kesin dönüş yapması en büyük dileğimiz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X