Erdal Akçay
Erdal Akçay

Özkahya ve Josue böyle istedi!

Olağanüstü bir sezon yaşayan Bursaspor’un uyum sürecini atlatması için 3-4 haftalık bir zamana ihtiyacı olduğunu sürekli söylüyoruz…

Takımdan kaçıp gidenlerden dolayı önce oyuncu sıkıntısı çeken, ardından aldığı her futbolcuyu ertesi gün sahaya süren bir Bursaspor hiç izlememiştim 30 yıllık meslek hayatım boyunca…

Trabzonspor maçına 2 sağbek, 2 solbek, son bölümde forvette 2 stoper, Gaziantep maçına ayaklarının tozuyla Bursa’ya gelen Dzsudzsak ve Stoch, Başakşehir maçına da Tom De Sutter ve Hajime Hosogai ile çıkan yeşil beyazlıların takım olması için daha çok çalışmaya ihtiyacı var.

Bunca sorun yetmezmiş gibi Gaziantep maçında 2 penaltısı es geçilen Bursaspor dün de hakem Halis Özkahya ve yardımcılarının kurbanı oldu.

Bursasporlu oyunculara kart çıkarmakta hiç tereddüt etmeyen Özkahya, Başakşehirli oyuncuların en az 4 sarı ve Emre Belözoğlu’nun kırmızı kartını yutarken, hayali faul düdükleriyle de evsahibinin 12. adamı gibi sahada gezindi durdu. Bu yetmezmiş gibi 62’de Stoch’a iki oyuncunun gerisinde olmasına rağmen İsmail Şencan tarafından kalkan ofsayt bayrağı, 74’te Visca’nın golünde net ofsaytta bayrağını kaldırmayan Erdinç Sezertam’ı kendi adıma Allah’a havale ediyorum.

Bekir’in beraberlik golündeki ortası dışında sahada hayalet gibi gezen Portekizli Josue’ye Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün değil. 10 numarayı giydi diye tapusunu da mı aldı acaba? Sen çıkarmasan o kendini böyle attırmasını bilir be hocam… Bile bile lades oldu.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X