Erdal Akçay
Erdal Akçay

Rize-Antep el ele!

Üst üste 4 maçtır puana hasren kalan Bursaspor için kritik bir cumartesi olacak. Yeşil beyazlı takım bu akşam UEFA Avrupa Ligi hedefini son ana kovalamak isteyen Antalyaspor’a konuk olacak.

Ancak öncesinde öyle bir maç var ki Bursaspor’u yakından ilgilendiriyor.

Küme düşen Adanaspor ile birlikte potada yer alan 27 puanlı Ç.Rize ile 26 puanlı Gaziantep bugün Rize’de karşılaşacak.

Her iki takım adına da telafisi olmayan 13.30’daki mücadelede puan kaybeden ekip lige veda edecek. Maçın beraberlikle sonuçlanması halinde ise iki takımın da düşmesi kesinleşecek.

Eğer kazanan olursa umudunu sürdürecek. Ne zamana kadar? Bursaspor’un Antalyaspor ile oynayacağı maçın başlangıcına kadar. Yeşil beyazlı takım Akdeniz ekibini yenerse düşecek takımları da belirlemiş olarak son 2 haftaya gönül rahatlığıyla girecek.

2010’daki şampiyonluktan sonra sürekli bizlere Avrupa kupalarına katılma hesapları yaptıran Bursaspor, bugünlerde nasıl ligde kalmayı garantilerizin formüllerini ürettiriyor.

Ne hallere düştük…

Umarım bugün Ç.Rize ile Gaziantep el ele küme düşer ve biz de bir daha böyle bir sezon yaşamayız.

Teknik Direktör Adnan Örnek gibi bizler de bu akşam Bursaspor’dan Beşiktaş karşısındaki o mücadeleyi bekliyoruz. Elbette bir farkla; bu kez gol atmalarını da.

Bilal ve Aziz’in sakatlığı nedeniyle olmayışı, Batalla, Emre ve John’un belirsizliği Örnek’i genç isimlere yöneltebilir.

Furkan Soyalp, Mert Örnek ve Rüştü Hanlı gibi gençleri sahada görebiliriz.

Yeni sezonda nasıl bir Bursaspor izleriz sorusuna şimdiden yanıt bulmak o kadar zor ki.

Camia, sportif anlamda başarısız bulduğu Ali Ay yönetiminden biran önce olağanüstü kongre kararı almasını bekliyor. İmza kampanyası başlatanlar olduğu gibi ‘adayım’ diyenler de var. Belki önümüzdeki günlerde sayı daha da artabilir.

Bursaspor’un yarınlarını da kaybetmeme adına mevcut yönetim biran önce kararını vermeli. Geç alınacak her karar kulübü içinden çıkılmaz bir duruma sokabilir.

Kadroda geniş çaplı operasyona ve değişime ihtiyaç olduğunu düşünürsek herkes adımını ona göre atmalı.

Kongre sürecinde geri vitese takanları bu camia hiç unutmuyor haberiniz olsun…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X