Erdal Akçay
Erdal Akçay

Ruhsuzlar ordusu!

Köşe Yazısını Dinle

Oysa ne umutlarla başlamıştık sezona…

Geçen sezon altyapının pırıl pırıl gençleriyle 1.Lig’de iz bırakan Bursaspor’un 7-8 nokta transferle Süper Lig’e yükselmenin en büyük adaylarından biri olacağı konusunda şehirde neredeyse herkes hemfikirdi.

Ancak yapılan 17 transferle adeta freni patlayan kamyona benzeyen yeşil beyazlı takım kalibresi kendisinden düşük üç takımı yendikten sonra Kocaeli, İstanbul ve Gençlerbirliği yenilgileriyle adeta şarampole yuvarlandı.

Her maç öncesinde yaşanan kriz ve yaratılan suni gündemlerin de etkisiyle takımda havanın iyice kaçtığı bir gerçek.

Özlüce’de işlerin iyi gitmediği apaçık ortada….

Dün akşam Bursaspor’un Ankara’da ne oynadığını Teknik Direktör Özcan Bizati’nin de bilmediğini düşünüyorum.

Son 3 maçında gol dahi atamamış bir takım karşısına çıkarılan kadro ve rakibe verilen pozisyonlar maçı izleyen tüm Bursasporlulara sinir krizi geçirtmiştir.

Gençlerbirliği direkleri dövmese kapkara bir geceye tanıklık edebilirdik.

Burak Altıparmak ile yolların ayrılmasının yanı sıra sakatlığı nedeniyle 2 maç oynayamayacak olan İsmail Yüksek’in yokluğunda dahi Emirhan Aydoğan 11’de düşünülmüyorsa bu takımı kimin sahaya sürdüğünü sorgulamak gerek.

Bursaspor menajer Pertev’in oyuncağı yapılmış. Alınan bu oyuncularla bırakın şampiyonluğu veya play-off’u, ligde kalmaya bile oynayamayız. Anlaşılan o ki devre arasında getirilecek bol miktardaki futbolcular için takımda yer açma operasyonu yapılıyor.

Şehri yönetenlerle, taraftarla gereksiz polemikler yönetimi iyice yalnızlığa itmiş gözüküyor.

Bursaspor’un dün akşamki maça ilk kez forma göğüs, sırt, kol ve şort reklamı olmadan çıkması bunun apaçık bir belgesi değil mi?

Eryaman Stadı’ndaki maçın ilkyarısında direkler ve Erhan sayesinde ayakta kalmış takıma müdahale için 61 dakika bekleyen Özcan Bizati’ye ne demeli? Şehri, camiayı, taraftarı tanıdığını söyleyen bir teknik adamın sahada tanınmaz bir takım yaratması tam bir fiyasko. Kazanma alışkanlığı elde etmiş bir takım kadar kolay kolay kaybetmeyen bir takım olabilmek de önemli. Ancak bu takım 7 lig maçında 3 galibiyet, 4 mağlubiyet alıyorsa Özcan Hoca da kendini sorgulamalı.

Bursaspor’un ruhsuzlar ordusuna dönmesi içimizi acıtıyor…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X