Erdal Akçay
Erdal Akçay

Şans kapıyı çaldı ama…

Devir hesap devri dedik… Karabük deplasmanında alınacak galibiyet Bursaspor’u zirve yarışında daha iddialı konuma getirecekti.

Ama bir puanla yetinmek zorunda kaldı yeşil beyazlı takım.

Belki bugün için kayıp olabilir ama bu bir puanın değeri ileride daha iyi anlaşılacaktır.

Sivok’un sakatlığı, Faty’nin de sarı kart cezası nedeniyle oynayamadığı maçta Hamza Hoca geçen haftaki savunma bloğunu bozmayıp önde Merter’in yanına Jorquera’yı monte etti. Kanatları da Del Valle ve Deniz‘den oluşturup Batalla‘nın önünde Kubilay‘ı görevlendirdi.

İlk devrede Karabük’ün oyunu kendi yarı alanında kabul edip öncelikle Bursaspor’u durdurmaya çalışması, Timsah’tan ne kadar çok korktuklarının da bir göstergesi oldu.

Bursaspor’un büyüklüğüne saygı gösteren evsahibi karşısında final paslarında biraz dikkatli olsaydı yeşil beyazlı kramponlar daha ilk devrede galibiyete uzanabilirlerdi.

Del Valle, Deniz ve Kubilay’ın beklenen performansın altında kalması skor kısırlığına yol açtı.

İkinci devrede Traore kozunu kullanan Tudor oyunu Bursaspor kalesine yıkmaya çalışsa da Del Valle ve Bilal ile iki fırsatı değerlendiremeyen yeşil beyazlı takım için şans 90. dakikada kapıyı çaldı aslında. Batalla’nın pasında Deniz’in müsait durumda topu filelere gönderememesiyle kaçan balık büyük oldu.

63’te Kubilay-Bilal değişiminin ardından Merter, Jorquera, Batalla ve Bilal dörtlüsünün aynı anda görev alması ilginç bir ayrıntı oluştururken. Son 7 dakikada oyuna dahil olan Sercan’ın hayalet gibi gezinmesi tam bir hayal kırıklığı oldu.

Dün de Karabük’te takıma müthiş bir destek veren taraftara yazık oldu. Bu taraftar çok daha fazlasını hak ediyor.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X