Erdal Akçay
Erdal Akçay

Şansa bırakmadı!

Geride bıraktığımız cumartesi akşamı Beşiktaş-Bursaspor maçı bitiminde Vodafone Arena Stadı yakınında hainlerin bombalı saldırılarında yitirdiğimiz 44 can yüreklerimizi yaptı.

Ülke olarak birlik beraberlik içinde olmamız gerektiğini bir kez daha bizlere hatırlatan aziz şehitlerimizi kalplerimizde yaşatacağız.

5 gündür spor sahalarında gördüğümüz güzel tabloları, hoşgörü ortamlarını umarım bundan sonra devam ettiririz.

Dün akşam da Timsah Arena’da Bursasporlu futbolcuların şehit polislerimiz için hazırladığı anma uzun süre hafızalardan silinmeyecektir.

Kupada gruplara Manisa’da Akhisar Belediye karşısında elde ettiği 3-3’lük beraberlikle başlayan Bursaspor, TFF 1.Lig ekibi Ümraniyespor karşısında golleri ard arda bulmasına rağmen görüntüsüyle beklentilerin gerisinde kaldı.

Özellikle Akhisar’ın Aydın’da puan kaybetmesiyle önemli bir avantaj yakalayan Bursaspor sahaya neredeyse as kadrosuyla çıktı. Hamza Hoca, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon’un yaşadığı sürprizleri de göz önünde bulundurmuş olacak ki bütün önemli silahlarını birden sahaya sürdü.

11’de şans bulan Sane ilk dakikalardaki sakarlıklarıyla adeta benim bu takımda ne işim var der gibiydi.

Batalla’nın orkestra şefliğinde etkili olan yeşil beyazlılar 16 ve 22’de Tangocu’nun asistlerinde Sane’nin kafa ve Del Valle’nin golleriyle skor avantajını erken ele aldı.

Lig kadrosundan çok farklı bir 11’le mücadele eden Ümraniyespor ikinci devrenin başında yaptığı iki değişiklikle oyuna tempo kazandırıp Bursaspor’un kalesinde ciddi pozisyonlar buldu.

Ancak 48. dakikada gole giden Batalla’nın faulle durdurulduğu pozisyondan kırmızı kart yerine devam kararı çıkması Ümraniye’ye hakemin yaptığı en büyük kıyak oldu.

Abdullah’ı bir türlü durduramayan Bursaspor’un böyle bir rakip karşısında bu kadar fazla pozisyon vermesi yakışmadı.

Sane’nin neden olduğu penaltıyı kurtaran Mert dün akşam üzerine düşeni yaparken, Sane ile birlikte, John ve Sinan Bakış bu görüntüleriyle formayı hak etmediklerini tescil ettiler.

Maçın kapanış golünü rakibine attıran Batalla iyi ki varsın…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X