Erdal Akçay
Erdal Akçay

Sen kimi yeneceksin İbrahim Üzülmez?

Şunu baştan söyleyelim bu mağlubiyetin mazereti asla olamaz

Pandemi nedeniyle 98 gün sonra sahaya çıkmayı,

Takımın koronavirüs tedirginliği yaşamasını,

Aktepe Stadı’nın zemininin suni çim olmasını,

Rakip Keçiörengücü’nün 10 Mayıs’tan beri bu statta çalışmasını,

Maçın gündüz oynanmasını,

Taraftarın olmayışını veya buna benzer bahaneleri geçiniz…

Sen Bursasporsun ve Süper Lig’e yükselmekten başka da çaren yok…

Sanırım takımda bunu bilmeyen yoktur… Diyorum da sahaya çıkan oyuncu grubunu ve kenardaki teknik adamı görünce taraftarın, camianın beklentisiyle ters orantılı bir tabloyla karşı karşıyayız…

Özlüce Tesisleri’nde, stadyumda yapılan antrenmanlarda verilen o hırslı, neşeli pozlar süs olsun diye miydi? diye haklı olarak sorarlar adama…

İstiyoruz Şampiyonluğu’ diye başlatılan karton taraftar uygulaması ve şehri Süper Lig heyecanına ortak etme çabası boşunaymış…

Keçiörengücü maçı öncesinde son 5 karşılaşmada bir tek Balıkesir’i deplasmnanda yenip 4 beraberlik alan bir takımın önündeki 6 final maçından ilkine böyle çıkma hakkı olamaz…

Ç.Rize ve Gençberlirliği’ni Süper Lig’e çıkarmakla övünebilirsin İbrahim Hoca ancak Bursaspor’daki ruh halin “Benim burada ne işim var” diyor. Söylemlerinizde sahadaki uygulamalarınız birbiriyle hiç uyuşmuyor. Bunu da herkes görüyor. İnanmıyorsanız bu camiayı oyalamayın lütfen.

Sayenizde Keçiörengücü yenilgisi bu camia için tam bir hayal kırıklığı oldu. Şehir 6 maçı da kazanıp Süper Lig’e döneceğine inanmaya başlamışken bu kadar ruhsuz bir futbol oynatmak, neredeyse pozisyonsuz maçı bitirmek kusura bakmayın ama Bursaspor’a hiç yakışmıyor.

Şampiyonluğu isteyen oyuncu grubu ve teknik adamın böyle bir maç oynama lüksü olabilir mi?

Maçtaki ilk isabetli şutunu 34. dakikada ilk kornerini 44. dakikada kullanıp, 5 oyuncu değişikliği hakkını kullanıyorsun, 82. dakikada yine klasik bir gol yiyip hem Hatay ile Erzurum’u rahatlatıyor, hem de Adana Demir, Akhisar ve Altay’ı iştahlandırıyorsun.

İnançsız, isteksiz, mücadele etmeyen bir takımın hedefe ulaşmasını beklemek hayalcilik olur.

Takımın tek itici gücü olan taraftar ne yapsın? Sizleri havaya sokmak için seyircisiz oynama yasağını delip tribüne mi koşsun?

Eğer bu kafa yapısı değişmezse ne içerde Adanaspor’u, ne de deplasmanda Giresun’u yenebilirsin. O zaman da bırakın ilk ikiyi play-off’a kalmak bile hayal olur.

Sayın Üzülmez ve futbolcuların cuma gününe kadar silkelenmeleri için vakitleri var.

Yoksa bir sezon daha heba edilecek ki bu durum kulüp lisansı dahi alamayan Bursaspor’un tamamen çöküşü olur.

Bu şehri daha fazla üzmeye kimsenin hakkı yok.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X