Erdal Akçay
Erdal Akçay

Sevinsek mi üzülsek mi?

Köşe Yazısını Dinle

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Özer Hurmacı’nın Futbol Sorumluluğu’na getirilmesiyle birlikte bambaşka bir kimliğe bürünen Bursaspor 3’te 3 yaparak gittiği Düzcespor deplasmanında 3-3’lük skorla bir puana razı oldu.

Takımın kilit isimlerinden Enver Cenk Şahin sakatlığı geçmediği için bu maçta da forma giymezken, Özer Hurmacı Bayburt, İnegölspor ve 24 Erzincan’ı yenen kadroyu bozmadı.

Play-off potasındaki rakibi karşısında temlikli bir oyunu tercih eden yeşil beyazlılar kalesinde net pozisyon vermezken, 29’da Berat’ın pasında Çağatay Yılmaz fileleri sarsıp gol perdesini açan isim oldu. 36’da Ömer Turan’ın asistinde klasını konuşturan Hasan Ayaroğlu skoru 2-0’a getirip soyunma odasına takımının hayli moralli girmesini sağladı.

GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ

Son iç saha maçında Somaspor ile 3-0 geriden gelip 3-3 berabere kalmayı başaran Düzcespor’un ikinci yarıda beklenen baskısına çare üretilememesi pahalıya mal oldu.

48’de Ömer Turan-Berat ikilisinin izlemekle yetindiği pozisyonda Eren Karadağ, Deniz’i avlarken, genç kaleci oyuna devam edemedi. 57’de rakibine faul yapan Ertuğrul gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşerken, Sedat Cengiz frikikten Canberk’in bakışları arasında skoru eşitledi. Şok dalgasını üzerinden bir türlü atamayan Bursaspor 61’de kalesinde büyük tehlike yaşarken, 63’te Eren Karadağ Düzce’yi 3-2 öne geçirmekte zorlanmadı.

Bursaspor’un bu gole 65’te Hasan Ayaroğlu’nun asistinde Çağatay’ın şık volesiyle çabuk karşılık vermesi düelloda skorun 3-3’e gelmesini sağladı.

10 PUAN ÇOK DEĞERLİ

72’de kendini oyuna alan Özer Hurmacı’nın çabaları skoru değiştirmeye yetmeyince, play-off hesaplarının daha net yapılabileceği bir maçtan beraberlikle ayrıldı Bursaspor…

Ana hedefi ligde kalmak olan Bursaspor’un son 4 maçtaki görüntüsü ve topladığı 10 puan oldukça değerli.

40 puanla 11. sırada bulunan ve düşme hattındaki İnegölspor ve Batman Petrol’ün 5’er puan önünde yer alan yeşil beyazlı takım play-off’taki 24 Erzincan’a ise 7 puan uzaklıkta.

Çarşamba günü Menemen FK iç saha maçı ve pazar günü çıkılacak Isparta 32 deplasmanından alınacak sonuçlar Bursaspor’a çifte bayram yaşatabilir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X