Erdal Akçay
Erdal Akçay

Sihirli dokunuş!

Tüm Bursasporlular’ın gerekli dersleri çıkararak unutmak istediği geçen sezonun ardından Bursaspor’un tepeden tırnağa yeniden yapılanma süreci başladı.

Yoğun eleştiri alan Başkan Ali Ay ve yönetimi her ne kadar teknik adam ve transfer konusunda geç adım atsa da ünlü Fransız çalıştırıcı Paul le Guen camiada bozulmaya yüz tutmuş moralleri bir anda düzeltiverdi.

Artık insanlar geleceğe daha umutlu bakıyor…

Taraftarın da izlediği imza töreninde özetle, “Büyük ve dev bir kulübe geldiğimin farkındayım. Burada hedefler yüksek ve ben bu baskıda çalışmaya hazırım, bunun için geldim. Ben bir hayalperest değilim, gerçekçi bir adamım. Zor geçen bir sezondan sonra bizim atacağımız ilk adım toparlanma adımı olacak. Siz ne kadar istekliyseniz ben de o kadar istekliyim. Güçlü bir kadro kuracağız ve en iyilerle rekabet edeceğiz. Eğer burada başarı gelecekse birliğe ihtiyacımız var. Anahtar kelime birlik. Etrafımdaki herkese ihtiyacım olacak. Tek başına yapamam bunu. Biz birlik olursak bunu başarabiliriz” sözleriyle başta taraftar olmak üzere tüm camiayı birlik beraberliğe davet etti.

Bursaspor tek vücut olduğunda neler yapabileceğini 16 Mayıs 2010’da şampiyon olduğunda göstermişti. Ligin son haftasında Trabzonspor’u deplasmanda yenip Süper Lig’e devam kararıyla da bu camianın şakasının olmadığını herkes bir daha görmüş oldu.

Şimdi icraat zamanı…

Teknik ekip tamam…

Sıra geldi Fransız çalıştırıcıya nefis bir mönü hazırlamak için gerekli malzemeyi sunmaya…

Yani Bursaspor’u hedefe taşıyacak oyuncuları kadroya katmaya…

Mösyö elbette Fransa’dan da en az 2-3 oyuncu getirecektir. Yönetimin temas halinde olduğu ve onayı alınan oyuncularla birlikte güçlü bir kadro oluşturulduğunda Bursaspor gerçekten geçen sezonun izlerini silmeye hazır olacaktır.

Bunun için başta taraftar olmak üzere tüm paydaşların gerekli sabrı göstermesi şart.

Bakarsınız geçen sezon pek faydalanamadığımız oyunculardan da bazıları Le Guen ile birlikte zirve yapar.

Bayram ertesi transferde seri adımlar atılacağa benziyor.

Başkan Ali Ay’ın 20 milyon Euro olarak açıkladığı futbol takımı bütçesinde kendi deyimiyle çilek tabir ettiği bir ismi görebilirmiyiz? Bunu zaman gösterecek.

Bursaspor’a değer katacak dünya markası bir isim alınması düşüncesindeyim ancak bunu gerçekleştirirken menajerlere çuvalla para kaptırmayalım.

Dr. Recai Özdemir önderliğindeki altyapı kurulu dün Gençlik Geliştirme Eğitim Direktörlü Faruk Korkmaz ile imza töreni düzenledi. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde de dün itibariyle yeni bir sayfa açıldı. Buradan yine yıldız adayı gençler çıkaracaktır ancak önemli olan onları A Takım’da oynayacak düzeyde hazırlamak ve güvenip forma verebilmek.

Geçmişte ekibiyle birlikte önem işlere imza atan Faruk Hoca’ya başarılar diliyorum.

Bursaspor Taraftarlar Derneği’nin düzenlediği iftara katılan bir konuşma yapan eski futbolcu Orhan Kırıkçılar‘ın geçen sezonla ilgili, “Bu kadar üzüntüye layık olmadığımızı biliyorum ama böyle bir şey yaşadık. İnşallah bu yapılan yanlışlardan ders çıkartılır ve önümüzdeki sene çok daha iyi olur” temenisine yürekten katılıyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X