Erdal Akçay
Erdal Akçay

Sizde hiç utanma yok mu?

Köşe Yazısını Dinle

60 yıllık koca çınar gözlerimizin önünde her geçen gün eriyip gidiyor ve ne sahadaki futbolcunun, ne teknik ekibin, ne yönetimin, ne de 3,5 milyon nüfuslu şehrin kılı kıpırdamıyor...

Olacak iş değil…

Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış Bursaspor ne hallere düştü…

Bu kulübü acınacak hale getirenlerin hiç mi yüzü kızarmaz… Hiç mi yüreğiniz cız etmez… Eserinizle gurur duyabilirsiniz…

Transfer tahtan kapalı olabilir, uçan kuşa borcun olabilir ama sahaya çıktığında her ne olursa olsun bu kadar ruhsuz bir görüntü sergileyemezsiniz…

NASIL SEYİRCİ KALIYORSUNUZ?

Tahsin Tam ile yaşanan kan uyuşmazlığından sonra göreve gelen İsmail Ertekin de ne yazık ki kanayan yarayı pansuman edemedi.

İç sahadaki Düzcespor beraberliği ve İzmir’deki Menemen FK galibiyetinin ardından takımın ivme kazanması beklenirken, Isparta 32, Arnavutköy Belediye, Şanlıurfaspor ve son olarak Somaspor’a yenilmek nedir kardeşim? Hele hele bu maçlarda aciz duruma düşmek yakışıyor mu size?

Yaş ortalaması 22 olan Somaspor karşısında bile iki pas yapamayan bir takım olmayı nasıl başardınız?

Rakibin elini kolunu sallaya sallaya gol atmasına nasıl bu kadar seyirci kalabiliyorsunuz?

HEMEN GEREKENİ YAPIN

Bursaspor ne yazık ki deneme tahtasına dönmüş durumda.

Sakatlar, cezalılar gelince her şey yerli yerine oturur, sahada daha diri ve istekli bir takım görürüz diye boşuna beklemişiz. Umutlanmayı bile haram ettiniz insanlara…

Soma’ya kadar gelip takımlarını yalnız bırakmayan cefakar taraftara yazık değil mi? Sayenizde bir taraftar az daha kalbine yenik düşüyordu.

Üçlü defans görünümlü 5’li savunmamız maşallah topu ağlarında görmeden santra yapmayı bile başardı bu maçta.

Yolgeçen hanına dönmüş bir defans ve aldığı her topu çalım atma sevdasına kaptıran Enver Cenk Şahin’in kaptanlığındaki bu gemi ne yazık ki hızla su almaya devam ediyor.

Bu gidiş hiç iyi değil… Eğer gerekli adımlar biran önce atılmaz ve transfer tahtası açılıp kadroya takviye yapılmazsa ne yazık ki şampiyon bir kez daha küme düşecek.

Bu takımın 1 yılda iki kez küme düşmesini istemiyorsanız hemen gerekeni yapın.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X