Erdal Akçay
Erdal Akçay

Tadına doyum olmaz!

Abdullah Avcı ve Şota Arveladze boşu boşuna “Bursaspor Süper Lig`in en iyi futbol oynayan takımı, şampiyonluk yarışında sonuna kadar olur” demiyor her fırsatta…
 
Yeşil beyazlı takımın sahip olduğu potansiyeli bilenlerdeniz…
 
Ah bir de Demirören Federasyonu lige renk katan Bursaspor`un kıymetini bilse…
İşte o zaman bu takımın tadına doyum olmaz…
 
Geride kalan 11 haftada her maçına kazanmak için çıkan, hücum futbolundan resitaller veren, Süper Lig`in 21 golle en golcü ve artı 10`la da açık ara en iyi averaja sahip takımı konumunda bulunan Bursaspor bırakın daha öncesini, son 3 beraberliği almasa şuan hak ettiği ilk sırada olurdu.
Yeter artık Bursaspor`u taraftarından mahrum bırakmak için alicengiz oyunları oynamayın, eften püften sebepler yaratmayın.
 
Dünkü Kasımpaşa maçında Bursaspor ile konuk ekip taraftarı arasındaki dostluk gösterilerine de tıpkı Balıkesir`de olduğu gibi eğer ceza gelirse hiç şaşırmayacağım.
 
Tabi burada Bursaspor taraftarına da büyük görev düşüyor. Bundan sonraki maçlarda takımlarını tribün desteğinden yoksun bırakmamak ve şampiyonluk yarışında katkıda bulunmak için sorumluluk almalılar.
 
Ne olursa olsun taraftar takımını televizyon başında değil, tribünde izleyip, başarıya ve sevince ortak olmalı.
Sahaya kazanmak için çıkan iki takımın mücadelesinde Fernandao ile gol perdesini erken açan Bursaspor galibiyeti ne kadar çok istediğini gösterdi. Maçta iki gole imza atan Brezilyalı santrfor ile birlikte, önemli kurtarışlar yapan Harun, takımına sezonun ilk penaltısını kazandıran, bir asist yapan, bir şutu direkten dönen ve bir de şık gol atan Volkan Şen ile milimetrik paslarını penaltı golüyle süsleyen Josue öne çıkan isimler oldu.
Takımın gizli kaptanı Civelli yaptığı bir hatayı fazlasıyla telafi ettiği maçta Şener ve Aziz`in de iyi performans sergilediğini belirtelim.
Günün tutuk isimlerinden Ozan Tufan attığı golle kendisini affettirse de Serdar ve Bekir ile birlikte gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşmeleri 5 gollü maçta Şenol Hoca`nın keyfini kaçırmaya yetti.
Skor 4-0 olduktan sonra kale arkasındaki az sayıdaki taraftarın yaptığı coşkulu tezahürat ve atkı şova kapalı tribün de karşılık verdi. “Bursaspor sen çok yaşa canım feda olsun sana, hiçbir şeye değişilmez senin sevgin bu dünyada”, “Yeşil beyaz şampiyon Bursa” tezahüratlarını daha gür sesle duymak dileğiyle…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X