Erdal Akçay
Erdal Akçay

Tarih sizi affetmeyecek!

Köşe Yazısını Dinle

1 Haziran 1963’te kurulan ve 16 Mayıs 2010’da Süper Lig şampiyonu olan Bursaspor 1. Lig’den de düştü…

Koskoca kulübün küme düşmesinde kimin payı varsa yazıklar olsun... Tarih sizi asla affetmeyecek…

2013 yılından bu yana adeta içi boşaltılan, göreve gelen yönetimler tarafından borç batağına sürüklenen, yetmezmiş gibi önce 1.Lig’e dün de 2.Lig’e düşürülen Koca Çınar Bursaspor’u bu hale getirenlerin iki yakası bir araya gelmesin…

Hele hele sezon başında “Süper Lig’e çıkaracağım” diye camiayla dalga geçen, takımı takozlarla doldurup, genç oyuncuları satıp parayı cebe indirip kaçan ekip lideri Emin Adanur ve onun kuklası Hayrettin Gülgüler şimdi kına yakabilirsiniz.

Sizin Bursa’da sokağa çıkacak yüzünüz olur mu?

Ya Mustafa Er sana ne demeli?

Herkes sana kurtarıcı gözüyle sarıldı, inandı…

Egolarından bir türlü kurtulamadın.

Evet takımı küme düşme hattında aldın belki ama yaptığın hatalar pahalıya mal oldu.

Bifouma krizini yönetememen bak nelere mal oldu?

Hele hele Manisa deplasmanında sahaya sürdüğün takım ve oyun kurgun tutmamış, fark yiyecekken mucize eseri soyunma odasına beraberlikle girmişsin, ikinci yarı yaptığın doğru hamlelerle maçı kazandırmışsın.

Bandırma deplasmanına aynı kadroyla ve anlayışla çıkmak nedir? Elin oğlu işte böyle cezayı keser, 6 dakikada 2 gol yersin. Son bölümde 2-2’ye getirmişken, ikinci yarıdaki takımın halini nasıl izah edeceksin?

Bursaspor kulüp tarihinin en önemli maçında koskoca 45 dakikayı çöpe atıp takımın küme düşmesine göz yumman akıl alır gibi değil.

2003-2004 sezonunda Sakarya’da Samsunspor’u 1-0 yendiği maçta Süper Lig’den küme düştüğümüzde döktüğün gözyaşları hala gözümün önünde.

Bu taraftar, camia sana inanmışken, şehir destek vermeye başlamışken Bandırma’dan dört gol yiyip küme düşmeyi nasıl başardın?

Hiç olmazsa umudu son haftaya taşısaydınız. Onu bile başaramadınız.

Bursaspor içine düştüğü bu girdaptan nasıl kurtulacak?

2.Lig’de yabancı oyuncu oynatamadığın için kadrondaki tüm yabancılar serbest kalacak. Kiralıklar da gidince kim kalacak.

Hele hele transfer yasağı da kaldırılamazsa bizleri nasıl bir son bekliyor.

3,5 milyonluk sanayi şehri bir Bursaspor’a sahip çıkamadı… Yüzbin kere yazıklar olsun…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X