Erdal Akçay
Erdal Akçay

Tek rakibimiz kendimiz!

Gerçekten çok ilginç bir sezon geçiriyor Bursaspor...

Şampiyonluk senesinden sonra sürekli bozulan kulübün mali tablosu ne yazık ki takım kadrosunu da erozyona uğrattı.

Ne gelen yönetimler, ne de teknik direktörler dikiş tutturabildi.

Kadro kalitesinin iyice düşmesi yetmezmiş gibi bir de yaşanan uzun süreli sakatlıklar ve alınan cezalar Bursaspor’un kolunu kanadını kırdı bu sezon.

Düşünebiliyor musunuz Bursaspor bugün Ankara’da Osmanlıspor karşısına 2’si cezalı 8’i sakat 10 eksikle çıkacak.

Ağır sakatlık sonucu sezonu kapatan Serdar Kurtuluş ile bir türlü sahalara dönemeyen Emre, Bilal, Furkan Özçal ve Erdem‘e son anda Boban Jovic, Bogdan Stancu ve Ertuğrul Ersoy dahil oldu. Sivok ile Jorquera da cezalı…

Bu durum geldiği günden beri istediği 11’i sahaya çıkaramayan Mutlu Topçu’nun da elini kolunu bağlıyor.

Bugün sağbekte Aziz’i solda Onur’u stoperlerde İsmail ile Şamil’i, ileri uçta da büyük ihtimalle Deniz’i izleyeceğiz. Ön liberolarda Merter ve Faty oynayacak. Kanatlarda John ile Del Valle var. Tabiki bir de elde Sercan ile Kubilay alternatifi. En büyük görev de yine Pablo Martin Batalla‘ya düşecek.

Gaziantep galibiyetiyle yeniden rotasını üst tarafa çeviren yeşil beyazlı ekibip bugün Osmanlıspor’u yenebilirse 5.’lik yarışında büyük avantaj yakalayacak.

Ama gelin görün ki bu yarım yamalak takımla ne yapılabilir onu da saat 16.00 itibariyle göreceğiz.

Bu sezon sakat ve cezalıların çokluğu nedeniyle adeta tek rakibi kendisi olan Bursaspor’un yine de Osmanlı karşısında 138 günlük dış saha galibiyet hasretini dindirmesini diliyoruz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X