Erdal Akçay
Erdal Akçay

Tekere çomak sokmak!

Üç hafta önce FİNAL programına mesaj atan yeşil beyazlı bir taraftar, “Bursaspor bu kadar başarılıyken İstanbul medyası neden takımımıza yer ayırmıyor, bizden bahsetmiyor” diye sitem dolu mesaj atmıştı.

Programda, “Bırakın Bursaspor’u yazmasınlar, konuşmasınlar. Fazla gündeme gelmeden kazanmaya devam edelim. Nasıl olsa zirveye çıktığımızda yazıp, konuşurlar” demiştim.

Serdar ve Ozan Tufan birileri tarafından hemen pazarlanmaya başladı…

Gelinen süreçte ligin en iyi futbolunu oynayan bir kaç takımdan biri olan Bursaspor’un yükselişinin durdurulması için birilerinin harekete geçtiği apaçık ortada.

Karabük’te yaşananların başka izahı olabilir mi? Hakemlerin evsahibi ekibin oyuncu ve kenar yönetiminin Bursasporlu futbolcuları sinirlendirmek için yaptıklarına göz yumması, Federasyon’un Karagümrük kupa maçını suni çimde oynatma inadı. Takımın neredeyse yarısının sakatlanması, Serdar Aziz’in ilkyarıyı kapatması, Volkan’ın durumunun kritik olması,

Teknik Direktör Şenol Güneş’in haklı olarak isyan etmesine neden oldu.

Bursaspor’un yarın Trabzonspor ile üst gruba tutunma adına çok kritik bir maçı var. Ancak TFF’nin çarşamba günü halıya serdiği takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle Güneş’in eli kolu bağlanmış durumda.

Bu kadar yoğun maç döneminden yara almadan çıkmak neredeyse imkansız oldu.

Civelli’nin dışında oynayabilecek tek stoper genç Ertuğrul kaldı. Volkan, Ozan Tufan, Bekir, Emre ve Ethem’in de biran önce iyileşmesini diliyoruz.

Bursaspor’un bugün yaşadıklarında TFF ve onun kurullarının rolü olmadığını bir kişi hariç kim savunabilir ki?

Yıldırım Demirören Federasyonu ne yazık ki Türk futbolunu yönetemiyor. Üstüne üstlük uygulamalarıyla da iyice bataklığa sürüklüyor.

Çarşamba akşamı NTV Spor’da katıldığı programda, “Ben Bursa İnegöllüyüm. Bursaspor başkanıyla aram çok iyidir. Bizim Bursaspor’a neden art niyetimiz olsun? Şenol Güneş gibi hocaların yaptıkları açıklamalardan dolayı Zekeriya Hoca gitti. Türk takımı bugün Yunanistan’a gidebiliyorsa, Bursa da Karabügümrük’e gidebilir. Suni çimle de bir şey olmaz” türünden açıklamalar yaparak yeşil beyazlı camianın tepkisini çekti.

Demirören’e söylenecek tek sözümüz; “Gölge etme ihsan eylemez” olacak.

Yarınki maçta Bursaspor’un yarasını sarabilecek tek güç yeşil beyazlı taraftar olabilir. Gün takımına sahip çıkma günü… Trabzonsporluların kendilerine ayrılan tribün biletlerinin tamanını günler öncesinden bitirdiğini hatırlatmaya gerek var mı?

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X