Erdal Akçay
Erdal Akçay

Tıkır tıkır işliyor!

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle birlikte Bursaspor adeta kendine gelmeye başladı…

Daha önce sahada ne yaptığını bilmeyen futbolcu grubu takım olma yolunda önemli mesafe kat etti..

1 haftalık Antalya kampının da faydalarını sahada görmeye başladık.

İki stadımız olmasına rağmen resmi maç oynama izni alamadığımız için Balıkesir’de oynamak zorunda kaldığımız Boluspor karşısında güzel goller izledik. Kaleci Soner 3 gol yemesine rağmen öyle toplar çıkardı ki yoksa Bolu yerle bir olacaktı.

Belki takım hala istenilen tempolu oyunu sergilemiyor ama yavaş yavaş işlerin yoluna girdiğini görmek gelecek adına umut verici.

Rakip ve kulvar ne olursa olsun maçı ciddiye almak önemlidir.

Futbolcuların maç seçmesini zaten oldum olası sevmem.

Hamza Hoca kupada final istiyor. Bu hedefe kim hayır diyebilir ki… Futbolcularını da inandırmış.

Pablo Martin Batalla ve Fernando Belluschi’nin geri gelecek oluşu sanki takıma şimdiden hava katmış. Formasını kaybetmek istemeyen oyuncuların vites büyütmeleri en çok Bursaspor’a yarayacak.

Kupada 9 puanla son 16 turu için büyük avantaj yakalayan Bursaspor B Grubu’nu lider tamamlayacaktır. Kalan 3 maçta Hamza Hoca kimi oynatsa bu sonuç değişmez.

Dün yağmura rağmen Bursa’dan kalkıp Balıkesir’e takımlarını desteklemeye giden yeşil beyazlı taraftara bu maçı Bursa’da oynatamayanlar binlerce kez teşekkür etmeli. İnşallah bir daha böyle rezalet yaşamayız ve kendimizi ele güne güldürmeyiz…

Bugün önemli bir gün…

Olağanüstü genel kurulda ilk oturum yapılacak. Ancak çoğunluğun sağlanması beklenmiyor.

Pablo Martin Batalla da gece İstanbul’a ayak basacak.

10’un gelişi bu takımı da bu şehri de yine havaya sokacaktır. Elbette Belluschi’siz olmaz. İki Arjantinli forma girdiğinde işte o zaman Bursaspor’u kimse kolay kolay durduramaz.

Son olarak; Pazar günü Timsah Arena, Trabzonspor maçıyla kapılarını açacak. Bursaspor taraftarının farkını gösterme zamanı geldi diye düşünüyorum…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X