Erdal Akçay
Erdal Akçay

Timsah böyle istedi! Kader diyemezsin sen kendin ettin

Son yıllarda böyle bir heyecan bırakın TFF 1.Lig’i Süper Lig’de bile görülmedi….

Düşünebiliyor musunuz son 2 haftaya play-off potasındaki 7 takımın 6’sı Süper Lig’e direkt çıkma iddiasıyla giriyor...

Bursaspor’un da yarışın içinde olmasından mıdır nedir lig adeta alev alev yanıyor…

Sıkıntılı başladığı sezonda kara bulutları dağıtıp zirve yarışına çabuk dahil olan Bursaspor bariz hakem hataları ve kendi hatasından yediği basit gollerle kaybettiği puanları hanesine yazdırabilmiş olsaydı haftalar önce “Şampiyon belli ikinci kim olacak?” başlıkları atardık…

Dün Büyükşehir Belediye Stadı’nda Menemenspor ile oldukça kritik bir maça çıkan yeşil beyazlı takım yaptığı hatalarda yine saç baş yoldurdu.

Tamam belki ipler bizim elimizde değildi ama ligde ununu elemiş eleğini asmış bir takım karşısında bu kadar basit hatalar yapılmaz, böyle goller yenmez…

Kalende şok gol görüyorsun, Seleznov’un iki penaltı golüyle 2-1 öne geçiyorsun, farkı açacağına ikinci yarının hemen başında beraberlik golüne davetiye çıkarıyorsun.

Ya sonrası akıl alır gibi değil… Allah’tan kalede Çağlar Şahin Akbaba vardı da penaltı dahil en az 4 yüzde yüzlük golü önledi.

Dün bu takım berabere kaldıysa tüm futbolcular Çağlar’a teşekkür etmeli…

Bursaspor ne yazık ki dün elde ettiği beraberliklerle Süper Lig’e yükselme umudunu son haftaya taşıyamadı. Matematiksel olarak az da olsa şans olsa da hem Erzurum, hem Adana Demir’in hem de Akhisar’ın kaybetmesini beklemek hayalcilikten öteye gitmez.

Play-off’u garantileyen yeşil beyazlılar Süper Lig’e yükselecek son takım olmaya çalışacak.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X