Erdal Akçay
Erdal Akçay

Timsah’ın ateşle dansı!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor hangi ligde yer alırsa alsın eğer ligde kalma mücadelesi veriyorsa baraj neredeyse arşa çıkıyor.

Süper Lig’den 40 puanla düşen ilk takım olan yeşil beyazlılar, geçen yıl 1.Lig’de 44 puan toplamasına rağmen 2.Lig’e düşmekten kurtulamamıştı.

Tarsus İY deplasman beraberliğinin ardından Özer Hurmacı yönetiminde çıkılan 7 maçla birlikte 8 haftalık yenilmezlik serisi yakalayan yeşil beyazlı takım dün şampiyonluk adaylarından Şanlıurfaspor’a deplasmanda 4-1 yenilince bir anda kendini düşme hattı yakınlarında buldu.

BARAJ SÜREKLİ YÜKSELİYOR

Özellikle Batman Petrolspor’un büyük bölümünü 10 kişi oynadığı Isparta 32 Spor deplasmanından 2-0’lık galibiyetle ayrılıp puanını 42 yapması gruptaki düşme barajını da yükseltti. Ateş hattının hemen üzerinde 43 puanlı Isparta 32 Spor yer alırken, bir diğer temsilcimiz İnegölspor, Esenler Erok’u 2-1 yenerek 44 puana ulaşıp 14. basamağa yükseldi. Bursaspor, bir maçı fazla olan Nazilli Belediye ile Menemen FK 45’er puanla sıralanıyor.

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri nedeniyle 16 Mayıs Salı günü oynanacak 37. hafta karşılaşmaları adeta can yakacak. Batman Petrol’ü iki maçta da yenen Bursaspor, sahasında konuk edeceği Somaspor’u mağlup ettiği takdirde ligde kalışını resmen ilan etmiş olacak.

GEMİ SAĞ SALİM LİMANA YANAŞTIRILMALI

Özer Hurmacı ve talebeleri 8 günlük süreyi çok iyi değerlendirip Bursaspor’u bu girdaptan mutlaka çıkarmalı. Somaspor’u yenip rakiplerin ne yaptığına bakmadan bu gemi sağ salim limana yanaştırılmalı.

Dün Şanlıurfaspor deplasmanında Özer Hurmacı döneminin en kötü oyununu sergiledi yeşil beyazlı takım. Sarı kart cezalıları Ozan İsmail Koç, Bilal Güney ve Eren Tunalı’nın yokluğunu fazlasıyla hissedildi. Taraftarını tribüne çekmek için canlı yayın dahi yaptırmayan Şanlıurfaspor ilk dakikalarda kurduğu baskıdan iki gol çıkarırken, Bursaspor 23’te Berat Altındiş ile umutlansa da hakem Reşat Onur Coşkunses’in de saç baş yolduran kararları geri dönüşe izin vermedi.

HELAL OLSUN URFALILAR’A

Yasak getirilmesine rağmen Şanlıurfa’ya giden Bursaspor taraftarını en iyi şekilde ağırlayan ve maçın başında iki takımı el ele tribüne çağırıp sevgi gösterisinde bulunan Şanlıurfaspor taraftarını kutlamak gerek. Tribünlere prokovasyon amaçlı girip olay çıkaran Amed Sportif taraftarına da en güzel cevabı verdiler.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X