Erdal Akçay
Erdal Akçay

Utanan var mı?

Beşiktaş maçındaki göze hoş gelen futbolunuz tek atımlık barut muydu?

Haftalardır iyi futbol oynamıyor diye eleştiren Sağlam’ın talebelerini dün Akhisar’da gören var mıydı?

Serdar ile Faty sakat, Dany sarı kart cezalısı olabilir. Bunu kimse dünkü rezil görüntüye bahane olarak göstermeye kalkmasın.

Bu sezon evinde hiç yenilmeyen ve mütevazi kadrosuyla haddini bilerek oynayan Akhisar Belediye ligdeki konumunu fazlasıyla hak ediyor.

Bursaspor karşısında oyunu kendi yarı alanında kabul edip, kontaataklarla sonuca giden Akigolar’ın kazanmaya ne kadar çok inandığını gördük.

Peki yeşil beyazlı kramponlar ne yaptı…

Topu yanındaki arkadaşına aktaramayan, amatörlerin yapmayacağı hatalara imza atan bir futbolcu grubundan galibiyet beklemek hayalcilik olurdu.

Sahaya kaptan çıkan Şamil pazubandın ağırlığını kaldıramadı. Josue yine yokları oynadı. A Milli Takım’a kadar yükselen Emre’nin Rodellaga’nın ilk iki golde seyirci kalışına ne demeli. Genç olacaksın 30 yaşındaki oyuncu yanından vızz diye gelip geçiyor seyretmekle yetiniyorsun.

Ertuğrul Hoca’nın da ikinci yarıdaki hamleleri ne kadar doğru tartışmak gerekir.

Kanatlardan top getiremedikten sonra çift santrfora dönsen ne olur? Deplasmanda Necid-Sutter ikilisinin birlikte oynaması lüks. Stoch’a bu forma fazla. Cuenca’nın çıkarılması doğru ama yerine keşke Aydın veya Sercan girseydi. Değişikliklerle orta alanın iyice boşalması Akhisar’ın tereyağından kıl çeker gibi 3 puanı hanesine yazdırmasında önemli rol oynadı.

Keşke Macar yıldız Dzsudzsak’ın hırsı kadar bir kaç oyuncu daha ona ayak uydurmaya çalışsaydı.

Rakipten daha çok kazanmayı istemezsen sonuç hüsran olur.

Zirve takımı olmak varken, sıra takımı olmayı tercih edenler umarım dünkü görüntülerinden utanırlar.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X