Erdal Akçay
Erdal Akçay

Vah Bursam vah!

Köşe Yazısını Dinle

Bursaspor’u son yıllarda hiç bu kadar aciz durumda görmemiştik

Son yıllarda kötü yönetilmesi sonucu TFF 2.Lig’e kadar sürüklenen Süper Lig şampiyonu apoletli 60 yıllık koca çınarı bu hale düşürenlere yazıklar olsun.

Neredeyse uçan kuşa borcu olan, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle ligin en genç ve deneyimsiz kadrosuyla varoluş mücadelesi vermek zorunda kalan Bursaspor’da tüzük gereği başkan adaylığı için dün son gündü. Takım Bayburt deplasmanında sefilleri oynarken, Özlüce Tesisleri’ne adaylık başvurusu için camiaya yeniden umut verecek, eski günlerine döndürecek bir baba yiğit gitmeyince Ömer Furkan Banaz yönetimi 6 ay daha görevde kaldı.

Banaz ve ekibi yeniden olağanüstü kongre kararı alır mı bilinmez ancak bu şehir Bursaspor’u ayağa kaldıracak bir oluşumu ama şimdi ama sezon sonunda mutlaka oluşturmak zorunda.

Rengini Uludağ’ın beyazından ve ovanın yeşilinden alan tertemiz maziye sahip Bursaspor’u yaşatmak tüm Bursa’nın boynunun borcu olmalı.

Bursasporsuz bir Bursa düşünülemez…

Dün Bayburt’ta sahaya çıkan bir takım var mıydı derseniz; hayır derim.

Geçen hafta Tarsus karşısında belki de bu sezonun en üretken futbolunu sergileyip son dakika golüyle beraberliğe razı olan Bursaspor, Bayburt deplasmanına turistik geziye gitmiş gibiydi.

Futbolcusundan teknik adamına kadar herkes sahada yokları oynayınca Bayburt’a bu sezonki ilk galibiyet sevincini yaşatmış olduk.

Hafta içerisinde sosyal medya hesaplarından yayımladıkları ortak bildiriyle olağanüstü genel kurul sürecine dahil olan futbolcular keşke o mücadeleyi sahada sergileselerdi. “Biz bu şehre ve yönetim kurulumuza inanıyoruz ve bu huzur ortamının bozulmasını, Bursaspor’un tekrardan bilinmez bir karanlığa sürüklenmesini istemiyoruz” ifadelerine yer veren futbolcular Bayburt’ta bu şehri aleme rezil etmekten utanmadınız mı?

O bildiriyi yazdıranlar ve yayınlayanlar dün enkazın altında kalmıştır.

Bursaspor bugüne kadar ne çektiyse üzerine vazife olmayanların yaptıklarından çekmedi mi?

Teknik adamı, futbolcusu, başkanı, yöneticisi, taraftarı, basını, siyasileri, şehri yönetenleri üzerlerine düşeni yapmış olsaydı bugün Bursaspor markası yerlerde sürünmezdi.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X