Erdal Akçay
Erdal Akçay

Volkan patlaması!

1 haftada biri kupa ikisi lig olmak üzere üç resmi maçtan 3 galibiyet çıkardıBursaspor, hem de 10 gol atıp hiç yemeden...
Teknik Direktör Şenol Güneş ile her geçen gün arzulanan kıvama gelen yeşil beyazlı takımı izlemek keyif veriyor.
Rakip ve hakemlere rağmen futbol oynamaya çalışan Bursaspor alkışı fazlasıyla hak ediyor.
Tıpkı dün akşamki Sivasspor maçında olduğu gibi…
Bursa`ya puan için geldiği her halinden belli olan, daha ilk dakikadan itibaren zaman çalmak için her yolu deneyen, yerde yata yata maçı bitirmeye, faullerle de Timsahları yıldırmaya çalışan Yiğidolar ile müsabakanın Manisa bölgesi hakemiÇağatay Şahan`a güzel bir ders verildi.
Şenol Hoca, 5-0`lık Balıkesirspor galibiyetinin kadrosunu sahaya çıkarırken, bu kez Volkan Şen`i kulübede yanında oturttu.
Kanatsız oynamasına rağmen rakibini ortadan delmeyi deneyen, ilk devrede Fernandao ile 3, Ozan Tufan ile 2  ve Josue ile bir fırsatı değerlendiremeyen yeşil beyazlı takım ikinci yarının başında rakibine iki önemli gol şansı verse de birini Harun çıkardı, diğerini yan direk engelledi.
Volkan Şen`in 55. dakikada girmesiyle maçın seyri de değişti.
Önce sağ, sonra solu kanatlandıran Volkan, 57`de Josue`nin frikik golünün ön hazırlayıcısı oldu. 59`da da haftanın, belkide yılın en güzel golünü atan Volkan, tribünleri `Şen`lendirirken, Sivaslı oyuncuları da ayağa kaldırdı! Aziz Eraltay`ın asistiyle Fernandao`nun kaydettiği golün hazırlanışında da payı bulunan Volkan`ıntakımdaşlık ruhunu yakalaması en çok ona güvenen Şenol Hoca`yı sevindirmiştir.
Sivas`ın eksilmesinde de rolü olan Volkan, bu çizgisini sürdürmesi halinde A Milli Takıma seçilmesi sürpriz olmayacaktır.
Dün akşam her anlamla Volkan patlaması yaşadık…
İç sahadaki ilk galibiyet geldi…
Bursaspor şimdilik 14 golle ligin en çok gol atan ekibi ve 13 puanla da 4. sıraya yerleşti.
Taraftarın sayısı belki azdı ama etkisi çoktu. Sivaslı oyuncuları ve hakemi yaptıkları tezahüratlar ve protestolarla etki altına aldılar. 3-0`lık galibiyette de önemli rol oynadılar.
Şenol Hoca`nın 17 yaşındaki Ertuğrul Ersoy`u da son dakikalarda oyuna alıp ilk Süper Lig maçı heyecanını yaşatması güzeldi.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X