Erdal Akçay
Erdal Akçay

Yazıklar olsun!

Köşe Yazısını Dinle

Bu takımı sezon başında kuranlara, milyonlarca lirayı çöpe atanlara yazıklar olsun…

Giydikleri şanlı formanın ağırlığını taşıyamayanlara da yazıklar olsun…

Bursaspor hiç bu kadar aciz duruma düşmemişti.

9 kişilik Tuzla’ya evinde yeniliyorsun, Ankaragücü karşısında öne geçip bir dakikada 2 gol yiyip kaybediyorsun. Gerekli dersleri almamışsın ki 9 kişi kalan Bolu’yu da yenemiyorsun.

Sorması ayıp siz kimi yeneceksiniz?

Ey Tamer Tuna ve futbolcular…. Puan cetveline tersten mi bakıyorsunuz acaba?

25 maçta 25 puanı ve 18. sırayı kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz?

Dün Bolu’da futbol adına ortaya ne koydunuz?

Bu camia sizden şampiyonluk değil, sadece Bursaspor’un ligde kalması için canınızı dişinize takarak mücadele etmenizi istiyor. Siz ne yapıyorsunuz? Sanki Bolu’ya turistik geziye gitmiş gibiydiniz.

Süper Lig’den düştükten sonra 1. Lig’deki 3. sezonunda bir alt lige doğru yuvarlanan Bursaspor için savaşmayacak kim varsa bugünden tezi yok şehri terk etmeli.

Kurtuluş mücadelesine inanan, şanlı formayı giydiğinde elinden gelenin fazlasını yapacak kim varsa son 11 maçta sahaya sürülmeli.

İsimler değil yürekler oynar ve maç kazanır.

Hafta içi erteleme maçı oynamış ve bedava bilete rağmen tribünleri bir avuç insanın geldiği yorgun Boluspor karşısında bu kadar silik bir Bursaspor görmek içimizi acıttı.

Ankaragücü maçından 13 gün sonra söylenenlere göre verimli bir hazırlık dönemi geçirip sahaya çıkıyorsun ama kazanma adına hiçbir şey yapmıyorsun. Kaleci Canberk, ilk devrede elini kolunu sallaya sallaya gol atan Kabango Kasongo’nun 75’te karşı karşıya şutunu kurtarmasa bu şehre ikinci Tuzla faciası yaşatacaktınız. Ya bir takım bu kadar mı vurdum duymaz olur?

Yeni bir yönetim gelmiş, alacaklarınızın bir miktarını ödemiş. Kalanını da ödeme sözü vermiş, daha ne istiyorsunuz? Yoksa ödemeleri mi beğenmediniz?

Eğer para için içinizde oynamayanlar varsa bunun adı ihanettir.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X