Erdal Akçay
Erdal Akçay

Yeşil beyaz sevda!

Geçen sezonki kadrosundan Fernandao, Şener ve Belluschi’yi kaybeden Bursaspor’da Volkan Şen’in de önceki gün gemileri yakması cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesinde can sıkmıştı.

Almanya kampında 2,5 hazırlık maçı oynayabilen yeşil beyazlı takıma dün akşam Atatürk Stadı’nda Katar ekibiyle Lekhwiya ile yapılan karşılaşma bozulan morallerin düzelmesi adına adeta ilaç gibi geldi.

Kadrosunu 7 yabancı ve 2 yerli futbolcuyla takviye eden Bursaspor’a 15 bin dolayındaki taraftarın sahip çıkması oldukça anlamlıydı.

Takımın sahaya “yeşil sevda” diye adlandırılan formayla çıktığı emektar stadyumda oluşturulan atmosfer ve atılan goller tek kelimeyle müthişti.

Hazırlık maçına gösterilen bu ilgi mutlaka lige de taşınmalı.

Ayrıca Ankara’daki maç için Bursaspor’a ayrılan 7 bine yakın bileti tüketemezsek bu hepimizin ayıbı olur.

Galatasaray maçında sahaya süreceği muhtemel 11’i test etmek isteyen Ertuğrul Hoca da gerek kendisine, gerekse takıma gösterilen ilgiden hayli memnun olmuştur.

Keşke Ozan Tufan’a maçın başında tepki gösterilmeseydi. Oyuncu kaybetmek çok kolay. Hata yapmış olabilir, onu gençliğine vermek lazım. Attığı müthiş golden sonra gözyaşı döken bir oyuncunuz varsa onun Bursasporluluğundan kuşku duymayalım.

Taraftar da zaten golün ardından Ozan’a sahip çıkarak olması gerekeni yaptı.

Dün akşam bir kez daha gördük ki Bursaspor gelecek adına umut veriyor. Orta saha, kanat ve forvete 3 takviyeye daha ihtiyacı bulunan bu takım maç oynadıkça daha iyi işler yapacaktır.

Galatasaray maçı öncesi süper morallenen Bursaspor’un cumartesi akşamı müzemizde eksik olan o kupayı Bursa’ya getirmesi en büyük dileğimiz…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X