Erdal Akçay
Erdal Akçay

Yine bize esmer günler eyvah!

Köşe Yazısını Dinle

Dün akşamki İstanbulspor maçında Bursaspor’un tüm defoları gözler önüne serildi. Daha sezon başında kadro planlamasının ne kadar yanlış yapıldığını konuk ekip bizlere acı bir şekilde gösterdi.

Boluspor, Balıkesir ve Keçiörengücü galibiyetleriyle devrede yapılacak takviyelere kadar en azından play-off potasını zorlayacak bir takımın ortaya çıkmasını beklemiştik. Ancak önce Kocaelispor deplasmanında, dün akşam da İstanbulspor karşısında ortaya konan futbol büyük hayal kırıklığı oldu.

Rakiplerin seni çok iyi etüt etmesine karşın, sen rakiplerini çözemiyorsan ortada ciddi bir sorun var demektir. Elbette bunun başlıca nedeni olarak oyuncu grubunu görebiliriz ancak gerek teknik, gerekse idari anlamda işlerin iyi gitmediği de bir gerçek.

Dün akşam İstanbulspor’un orta saha ve hücum hattını görenler neden bizim takımımızla böyle sonuca direkt etki eden oyuncular yok diye iç geçirmiştir.

Bursaspor’a adeta nefes aldırmayan, hızlı hücumlarla attığı kadar da net goller kaçıran İstanbulspor karşısındaki görüntü bundan sonra camiayı daha zorlu günlerin beklediğinin işareti oldu.

Üst üste çıkılacak Gençlerbirliği ve Denizlispor deplasmanlarından galibiyetler gelmezse sezon başındaki hedefin revize edilmesine yol açabilir ki bu da büyük yıkım olur.

Dün akşam Zalazar’ın eksikliğini savunmada fazlasıyla hissetti takım. Capan’ın yanında görev alan Kubilay ile hayalet sol bek Onur yenilen ilk üç golde başrol oynadı. Tribünlerin de tepki gösterdiği bu iki isim soyunma odasına kalırken, sahaya sürülen iki oyuncudan Taha’nın acemice iki sarı kartla kırmızı kart görüp son 20 dakikada takımı eksik bırakması olacak iş değil.

İsmail Yüksek’in erken sakatlanması da büyük şanssızlıktı. Ancak Özcan Hoca değişiklik için bu kadar beklememiydi.

77’de takımın ilk golünü atan Batuhan’ın yerine oyuna dahil olan Vefa Temel kısa sürede klasını gösterip Bruno’ya bir de gol attırarak bu takımda daha fazla forma şansı bulması gerektiğini gösterdi.

Maçı 1 gol 1 asistle tamamlayan Topalli, ligdeki 8. golünü Bursaspor’a atan İbrahim Yılmaz ile şık bir topuk pası veren Ethemi gibi klas ayaklar sende olsa bugün kahır mektupları yazmazdık. Bursa’ya tatile gelmiş havasındaki Ofosu, Acolatse, Matavz gibi isimlere bel bağlayınca dün akşamki aciziyet de kaçınılmaz oluyor.

Bir süredir ödemelerle ilgili Özlüce’de yaşananlara çare bulunmalı. İsmail Çokçalış gibi diğer turuva atlarının da biran önce biletleri kesilmeli. Bu şanlı formayı giymek istemeyen her kim varsa gönderilmeli.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X