Erdal Akçay
Erdal Akçay

Zincirler kırıldı!

Yönetimin gecikmeli de olsa dün akşam saatlerinde aldığı olağanüstü kongre kararı hem takımı hem de taraftarı oldukça rahatlattı…

Atatürk Stadı’nda dün çifte resital izledik…

Tribünleri dolduran 15 bin dolayındaki taraftar yaptıkları şovlarla takıma ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na destek verirken, hem yönetim hem de pazartesi günü açılışı yapılan Timsah Arena ile ilgili tepkilerini dile getirdiler.

Eskişehirspor genç bir kadroyla sahaya çıkmış olsa bile Bursasporlu futbolcuların iştahlı futbolu 4 gollü farklı galibiyet getirmekle kalmadı gelecek adına da umutların yeşermesine neden oldu.

Daha maç öncesinde taraftardan yoğun tezahürat alan ve gördüğü sevgiye tribünlere kadar giderek karşılık veren Hamza Hoca’nın hamleleri yerindeydi.

Hosogai’yi sağbeke monte edip, Faty ile Jorquera’yı göbekte, Cuenca ve Emre Taşdemir‘i dönüşümlü olarak kanatlarda, Sercan‘ı sakatlanıp çıkıncaya kadar forvet arkasında Necid‘i de ileri uçta oynatan Hamza Hoca bu kumaştan iyi bir elbise çıkaracağını gösterdi. Elbette biraz sabır ve art arda alınacak galibiyetlere ihtiyaç var.

Gol attıkça morallelen futbolcular birbirleriyle daha fazla yardımlaştıklarında ve tempo yükselttiklerinde keyif veren bir Bursaspor ortaya çıkacaktır.

Ligde göremediğimiz golleri ve galibiyetleri, kupada atıp-alan Timsahlar’dan pazar günkü Mersin İdmanyurdu ile oynanacak ilk yarının son maçında bol gollü bir galibiyet bekliyoruz.

Şimdi yeşil beyazlı kulübü kritik günler bekliyor..

Bölükbaşı yönetimi keşke genel kurul kararını 1-2 hafta önce alsaydı da transfer dönemi başlamadan Bursaspor’un yeni başkanı ve yönetimi belli olsaydı. 11 Ocak Pazartesi ve 19 Ocak Salı günleri gündüz saatlerine alınan kongre kararı manidar olmakla birlikte genel kurul üyeleri üzerlerine düşeni yapacaktır.

Yeşil beyazlı renklere gönül verenlerin beklentisi camiayı toparlayacak, Bursaspor’u yeniden ayağa kaldıracak güçlü ve güven veren bir yönetimin göreve seçilmesi.

Son yıllardaki bol adaylı kongrelerin kulübe yarardan çok zarar verdiğini düşünürsek, hangi isim altında olursa olsun kucaklayıcı bir yönetimin göreve talip olması Bursaspor’un şahlanışında dönüm noktası olabilir.

Yönetimin kongre kararını tribünde Meksika dalgası yaratarak bir nevi coşkuyla kutlayan taraftarın sesine kulak verin yeter.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X