Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Akrep burcunda Dolunay

Köşe Yazısını Dinle

24 Nisan günü Akrep burcunun 4 derecesinde bir dolunay yaşayacağız. Dolunay süreci, haftaya yayılan bir etkidir. Ve dolunaya eşlik eden bir Merkür retrosu olduğu için, konular günün olayı olmayacaktır.

28 Ekim 2023 günü yaşadığımız tutulmanın tetiklendiği bir zamandayız. Mars Neptün ile kavuşuyor. Sulardan gelebilecek tehlikeler, kazalar, toplu zehirlenme haberleri, bizim haberimiz olmadan arka planda işlenen konuları anlatıyor.

Elbette kimilerimiz için de kader ağlarını örüyor. Bu dolunay bize kontrol edemeklerimizi gösterecektir. Güvenli liman&seçtiklerimiz ve seçemediğimiz süreçler ile karşılaşacağız. Kimilerimiz bunu bir son olarak görse de, dolunaya eşlik eden Merkür retrosu “ben bitti demeden bitmez” diyor. Duyguların tavan yaptığı bir dolunay bize geliyor.

Öfkenizi, kırgınlığınızı başkasına yansıtmayın. İlaç kendinizde, zehir de. Akrep burcunun gölgesi de budur. Biriktiren, unutmayan bir enerjidir. Kendinizi değersiz hissetmiş olabilirsiniz, arkanızda kimse yokmuş köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz ve sona geldim diyebilirsiniz ama olayın hiç öyle olmadığını seyredeceğiz.

Size zarar vermek isteyenler, arkanızdan gizli gizli işler çevirmek isteyenler olacaktır ama bunlar ellerinde kalacaktır. Retroda ne gizli kalır ki?

Kontrolsüz harcamalar, borçlar konusunda da dikkatli olmanızı öneririm. Artan vergiler, ekonomik gelişmeler negatif yönde seyredebilir.

Kimilerimiz için ortadan engellerin kalktığı, gözümde büyüttüğüm kadar da değilmiş denecek cinsten gelişmeleri de getirecektir. Bugünlerde ne yaşıyorsanız bilin ki geleceği anlatıyor. Tıpkı geçenlerde paylaştığım Matrix kesiti gibi. “Buraya seçim yapmak için gelmedin, sen seçimini çoktan yaptın.”

En çok etkilenecek burçlar: Boğa, Aslan, Kova, Akrep

(Bu burçlarda 0-10 derece aralığında gezegen yerleşimi olanlar)

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X