Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Bu burçlar dikkat! Sürprizli gelişmeler, para girişi…

Köşe Yazısını Dinle

Selam,

Pazartesi gününe iyimser etkilerle başlıyoruz. Orta yolu bulmak adına gökyüzü bizden yana. Yaratıcı fikirler, projeler ortaya çıkabilir. Yeter ki gelişime açık olun. Ay, 18:40 sonrası boşluğu giriyor. Bunun astrolojide anlamı, bazı konuların askıda kalması demektir. Önemli kararlarınızı akşam saatlerinde almanızı önermem.

Salı günü, transit Ay Oğlak burcuna seyrine devam ediyor. Takip eden 2,5 günlük süreçte iş odaklı olacağımızı anlatıyor. Geleceği şekillendirecek toplantılar, statü sahibi kişilerle görüşmeler, tecrübeli kişilerle dialoglar gelişebilir. Duygusallıktan uzak, sistem kurma odaklıyız. Akşam saatlerinde Ay Jüpiter üçgeni gerçekleşiyor. Jüpiter, abartı hallerle ilgilidir. Fırsat getirebilir ancak işinizi şansa bırakırsanız da gerisi gelmeyebilir. Maneviyatı yüksek bir etkidir. Toprak elementi frekansı dinlemek, bu elemente ait yoga yapmak önerimdir.

Çarşamba sabahı, agresyona açık etkiler getirmekte. Sakarlıklar yaşanabilir. Duygusal yara getirmemesi için, dilimize de hakim olalım. Devreye Uranüs giriyor. Sürprizli gelişmeler demektir. Beklenmedik para girişi de demektir, fakat harcamada getirebilir. Öğleden sonra ticari faaliyetler, medya konuları hareketlenebilir. Diş sağlığıyla alakalı gündemler olabilir. Ve ay, geç saate doğru boşluk sürecine giriyor.

Perşembe gününe Ay Kova burcunda başlıyoruz. Kova, paradoks demektir. Kolektif etkilerdir. Ekiple hareket etmektir. Bizim ilgilendiğimiz konu da, toplumsal konular oluyor. Finans piyasası inişli çıkışlı olabilir.

Cuma günü önemli bir gün. Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun! Bizler üretmeye, kendimize göstermeye devam edeceğiz. Üstelik Venüs etkisi de varken, duygusal bir akşam olacağa benziyor. 21.55 sonrası, Ay boşluğa giriyor. Bu saatten sonra bir şeye kafa yormazsınız diye düşünmekteyim.

Cumartesi gününe Balık esintisiyle uyanıyoruz. Ve gökyüzündeki bu etkileşim, yaratıcılık ve gerçekler arasında sıkışma getiriyor. Duygusal konularda zorlanma getirebilir, sabrımız sınanmış gibi hissedebiliriz.

Pazar günü, Balık burcunun 20 derecesinde bir yeniay yaşayacağız. Yeniayın etkilerine sonraki yazıdan ulaşabilirsiniz.

Keyifli bir hafta diliyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X