Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Bu haftanın şanslı burcu hangisi?

Köşe Yazısını Dinle

Haftaya, Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay enerjisiyle başlıyoruz. Ay Boğa burcunda yüceldiği konumdadır. Seven sevdiğinin üzerine benim yazabilir! Haliyle bu hafta değer görmek isteyeceğiz arkadaşlar. Sevgi de emek ister. Bir işe giriştiyseniz, ona gönlünüzü de vermeniz gerekir. Sahiplenemediğiniz ne varsa uçar gider. Olayları gözden geçirmek için güzel bir yeniay var önümüzde.

Maddi manevi tüm değerler Boğa burcuyla ilgilidir. Bu süreçte ev alım&satım, ilişkilerde ciddi adımlar, imkanınız varsa birikim yapmak için güzel bir süreçteyiz.

Hayatınıza yeni bir tema giriyorsa da mottosu “kalıcılık” üzerine olabilir. Tabii Uranüs var burada. Olmaz dediğiniz olur, kesin gözüyle bakarsınız olmayabilir. Oyun bozan etkisidir. Olmuyorsa bilin ki bir nedeni var. Sistem her zaman size ihtiyacınız olanı verir. Partnerlerden biri yükselişe geçmeye başlar, kendini geliştirir, hatalarını fark eder. Diğeri onu takip etmekte zorlanır. Bazen bu iki taraflı da olur ve büyük katkılar sağlanır. Karşılıklı anlayış sağlandığı sürece ve her şey dengedeyse içiniz rahat olsun, sürprizler sizle olmaya devam edecektir.

Kendi değerinizi de fark edebileceğiniz, sınırlarınızı korumak isteyebileceğiniz hatta fikir değiştirmenin de çok kolay olmayacağı bir yeniay var.

Yeniay 8 Mayıs günü gerçekleşecek olup, yeni bir şey başlatmak isterseniz 11 Mayıs itibariyle daha uygun olacaktır. Alışkanlıklar değişiyor, siz bu dönemi nasıl karşılayacaksınız o daha önemli elbette…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X