Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Bu tarihlere dikkat! Nelere dikkat etmeliyiz?

Köşe Yazısını Dinle

25 Mart günü Terazi burcunun 5 derecesinde bir tutulma yaşadık.

Ay tutulması, duygusal konuları barındırdığı için ve Terazi burcu dengeyle ilgili olduğundan bu dönemde çoğu ilişki, ortaklık sarsıldı. Terazi burcu, Balık burcuna yansır. Burada fedakarlık ve kurban bilinci semboliği çalıştı. Varlığını gösterememe, dolaylı yoldan etkilenme gibi etkiler oluştu.

Venüs semboliği özdeğerle de ilişkilidir. En çok da bunu sorguladık. Her şey kapanmış sayılmaz çünkü üzerine bir Merkür retrosu geldi.

Tutulmanın tetiklendiği zamanlar var.
7 Mayıs 2024 (Mars)
19 Haziran 2024 (Jüpiter)

✨Finali ise 18 Eylül’de Balık burcundaki Ay tutulması ile olacaktır.

✨Eğer 25 Mart civarı –/+ 1 hafta majör bir değişim yaşadıysanız, süreci takip etmenizi öneririm.

8 Nisan günü Koç burcunun 19 derecesinde Güneş tutulması yaşadık. Tutulma, Chiron ve Merkür retrosuyla birlikte çalıştı. Benlik yaralarımız çıktı açığa. Bunlar, günün konusu değildi. Hak arama isteği doğurdu. Sabırsızlık, hatalara yol açtı. Kendimizle vakit geçirmeyi öğrendikten sonra, sağlıklı ilişkiler kurabilmeyi öğreneceğiz. Ne istediğimizi bulmaya yönelik bir yolculuğa çıktık.

✨Retro enerjisinin sizi geçmişe götüreceği zaman dilimi 16 Nisan -/+2 gün. Sağlıklı bir karar alabilmek için de aynı konuyu gözden geçireceğiniz zaman 4 Mayıs olacaktır. Ve 26 Mayıs ile harekete geçebilirsiniz.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X