Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Haftalık gökyüzü gündemi

Köşe Yazısını Dinle

Sevgili okurlar,

Yoğun etkilerle geçen bir haftayı geride bıraktık. Ulu Önder Atatürk’ün bize armağanı olan Cumhuriyet’in 100. yılını coşkuyla kutluyorum. Kulağımda bir ses fısıldıyor “Ne Mutlu Türk’üm Diyene”

Sizler için 30 Ekim haftasının gökyüzü transitlerini ele almak istedim.

Pazartesi:
Uyanmakta güçlük çekebiliriz. İştahımızın açık olduğu zamanlardır. Öğle saatlerinde, ikna edilmesi gereken konularda başarı sağlayabiliriz. Uzun soluklu projelerde gerçekçi adımlarla ilerlenebilir. Bir konuda haksızlığa uğradıysanız ona misliyle karşılık vermek yerine enerjinizi tamamen kendi gelişiminize odaklamak, takıntılardan kurtulmak ve kendi gücünüzün farkına varmak için güzel bir gün. Akşamüzeri, yeni bir şeye başlamak yerine yarım bıraktığınız işleri toparlamanızı öneririm. İş çıkışı saatlerinde ise iletişim hızlanıyor.

Salı:
Gün boyu transit Ay İkizler burcunda ilerliyor olacak. Arkadaşlarımızla programlar yapabiliriz. Haberlerin hızlı yayıldığı zamanlardır. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda, eğitimlere kayıt olabilirsiniz.

Çarşamba:
Önemli bir işinizin bugüne denk gelmesini önermem. Dalgınlıklara açık zamanlardır. İnternet alışverişlerinde dikkatli olunuz. Sevgi dilinden konuşmak zorlaşabilir. Kimsenin sizi değersizleştirmesine izin vermeyin. Kasım ayının gelişiyle, sonbahara adaptasyon başlıyor. Güneş’in Akrep burcunda ilerlediği Kasım ayı, herkesin hayatında yapması gereken bir kazı çalışması olduğunu gösteriyor. Akrep doğası gereği; derinleşmeye ihtiyaç duyan, ele aldığı bir işi devam ettirme güdüsü taşıyan, ya hep ya hiç mantığı taşıyan bir burçtur. Eğer bu moda kendimizi fazla kaptırırsak, bizim için kolay bir Kasım ayı olmayabilir.

Perşembe:
Ay Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Aile gibi gördüğünüz kişilerle program yapmak, uzun soluklu sofralar kurmak, eski günleri anmak için güzel bir gün. Yaşça büyük kişilerden destek görebilirsiniz. Önemli buluşmalarınızı bugüne denk getirebilirsiniz.

Cuma:
Ticari konular ön planda olacaktır. Ancak iş arenasında zorluklar çıkabilir. İnsan ilişkilerinde ise gereksiz tepkiler, beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Hakkımızı savunmamız gereken durumlar yaşanabilir. Kendi şansımızı kendimizin yaratması gereken zamanları anlatır.

Cumartesi:
Tartışmak yerine gözlem yapmak daha doğru olacaktır. Programlar ertelenebilir, yanlış anlaşılmalara açık bir gün. Ay ise Aslan burcunda ilerliyor olacak. Birilerine kafanızı takmak yerine, saç bakım rutinleriyle kendimizi şımartabiliriz. Ay’ın Aslan burcunda ilerlediği zamanlar, saç kesimi için uygundur. Ancak Uranüs devrede olacak, gene de bildiğiniz yerlerde işlem yaptırmanızı öneririm.

Pazar:
Enerjinizi akıtabileceğiniz uzun soluklu yürüyüşler için güzel bir gün. Çok yorucu sporları, vücudunuz alışık değilse önermem.

Hepimiz için akışın kolay olduğu bir hafta diliyorum. Her Pazar sizinle buluşmanın heyecanını yaşıyorum.

Sevgiler…

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X