Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Haftalık gökyüzü gündemi

Köşe Yazısını Dinle

6 Kasım Pazartesi

Yeni haftaya transit Ay Aslan burcundayken başlıyoruz. Öğle saatlerine kadar ego enerjisi baskın gelebilir. Haftaya adapte olmak zorlaşabilir. Bir yandan sorumluluklarımız bir yandan içimize sığmayan kıpır kıpır etkileşimle mantıksız davranışlar sergileyebiliriz. Ayrıca haftaya güçlü bir açıyla başlıyoruz. Venüs ile Plüto etkileşimi, rekabet piyasasında başarı getirir. Uzun soluklu işlere hazırlıktır. Hayatı yeniden dekore etmek için güzel zamanlardır. İlişkilerde sorunların kökten çözümüdür. Ya hep ya hiç mantığıyla başladığımız bir hafta. Akşam saatlerinde ise Ay Başak burcuna geçiyor. Takip eden 2,5 günlük sürecimiz, detaylar olur. Araştırma gerektiren çalışmalar için güzeldir. Bir kısmımız kendini temizliğe verir.

7 Kasım Salı

Haftanın sevdiğim günlerinden biri. Seyahatler, sunumlar, yurtdışı kontaklı işlerde keyifli etkiler verir. Görüşmediğiniz kişilerden haber alabilirsiniz. Huzurlu hissedilen zamanlardır. Ve güne hakim olan bir diğer etki Neptün’den geliyor. İmajine etmek, dilek dilemek için güzel bir gün. Hayatınızdan çıkan kişilere karşı duyduğunuz öfkeyi dindirmenin zamanıdır ki beslediğiniz her duygu, sizi ağına alır.

8 Kasım Çarşamba

Ay ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim sürpriz programlar, haberler getirir. Uyanış etkisidir. Zinde olduğumuz zamanlardır. Olumsuz durumlar, olumluya evrilebilir. Venüs, Terazi burcuna geçiyor. İçimiz ısınıyor. Yeni tanışmalar, ortaklıklar gündemde. Moda, güzellik, estetik, evlilik konuları ön planda.

9 Kasım Perşembe

Haftanın en romantik günü. Bugün ilk buluşmalar yapılabilir. Yasal süreçleriniz varsa olumlu haberler gelebilir. Dengelerin yerini bulduğu zamanlardır. Sosyalleşmek için güzel bir etki. Bekarım diyorsanız, evde oturmanın zamanı değildir.

10 Kasım Cuma

Karamsarlığın sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Zihninizi, işinize ve hedeflerinize odaklayın. Beklediğiniz haberlerde yaşanan gecikmeler, hayallerinizi köreltmesin. Enerjiniz yoksa da, kendinizi esnek programlarda rahatlatın.

11 Kasım Cumartesi

Akşam saatlerinde Ay, Akrep burcuna geçiyor. Duyguların derinliğini arıyor olacağız. Özlem duygumuz artar. Ailenizden destek görebilirsiniz. Boş işlerin peşinden gitmek istemeyiz. Eskiye dair kötü anıları hatırlamak yerine, bu dönüştürücü gücü şifa enerjisiyle bütünleştirin. Bu zamanlar, danışmanlık almak için güzeldir. Okült alanlara ilgi artar.

12 Kasım Pazar

Yeniay öncesi süzüldüğümüz bir Pazar etkisine giriyoruz. Abartı haller getirebilir. Finansal konularda da dikkatli olunması gerekir. İlişkilerin seyri inişli çıkışlı.

Hepimiz için güzelliklerle dolu bir hafta diliyorum.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X