Gamze Balarısı
Gamze Balarısı

Haftalık gökyüzü gündemi

Köşe Yazısını Dinle

Pazartesi gününe Akrep burcunun 20 derecesinde gerçekleşecek yeniay ile başlıyoruz. Bu etkiyi değerlendirmek hem de haftaya yayılan enerjileri anlatmak istedim. İşin içine Uranüs girdiğinde beklentiniz neyse tam tersi olur. Evet buradan gol yerim dersiniz, işler hiç öyle olmaz. Farkındalığı yüksek kişiler bu yeniayla beraber krizleri fırsata çevirir. Dünya gündeminde olaylar tersine gitmeye başlar. Akrep doğası zaten kardan yürüyüp izini belli etmemektir baktığımız zaman Venüs ise Terazi burcunda güç dengeleri ve stratejik adımlar demektir.

Elbette yer hareketliliği, mafyatik örgütler, iflaslar, bankalar, güvenlik, arka planda yürüyüp giden işlerin patlaması ve güçlü uyanışlar getirir. An haritasında yükselende Oğlak var. Satürn yönetimi bize yeniden sistem kurmamız için şans verir. Mesleki konular hareketlenir, Merkür ise Yay burcunda bu iki konum uzmanlaşılan işleri topluma yaymak ve duyurular için güzel zamanlar olduğunu anlatıyor. Artan pahalılık ise can sıkıcı noktalardan biri olur. Zam zam zam!

Anka semboliği iyi niyetiyle ilerleyenlerin kendini yeniden doğuracağını anlatır. Lütfen bu yeniay ile kaygılarınızdan arının.

Toplumsal konularda ise yeni düzenlerin görünür kılındığını anlatır. Tabi bu değişim, para piyasalarını da etkiler. Sağlık açısından baktığımızda; cinsel yolla bulaşan hastalıklar, üreme bölgesi oldukça hassas. Kadın doğum kontrolünden geçmek iyi olur. Ve hep deriz, yeniaydan 3 gün sonrası, yeni işlere başlamak için uygundur ki 17’sinde güzel bir açımız var. Mars ile Neptün arasında beliriyor. Sanat camiasından olumlu haberler gelir. Beklenen ilham gelir, tıkanıklıklar açılır. Stresin kapıları geride kalır. Zorlu başlayan görünümler azalarak hafifler. Artan yağışlar görünse de, Satürn Balık sembolizmi kıtlığı gösterir. Evet, temizlik güzel bir şey ama fazla kullanımı gelecek nesillere zarara yol açar.

Dolu dolu bir hafta bizleri bekliyor. Kendinize iyi bakın.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X